[ATC]熱帶氣旋與航空交通集中討論區

660 回覆
6 Like 2 Dislike
人在廣島
好似冇乜事
不過聽日應該大風雨
仲未諗掂做咩好。。。。。
人在廣島
好似冇乜事
不過聽日應該大風雨

行百貨公司囉
已CXL
聽晚七點大阪返香港係咪飛唔到架啦? 坐快運

唔係咩?夜晚唔係最近大阪?

so?

有幾大機會仲飛到?

HX619?

UO3899
快運
Cancelled Flight

日期 航班編號 出發地 目的地
17-Sep UO 1866 香港 名古屋
17-Sep UO 1879 名古屋 香港
17-Sep UO 638 香港 福岡
17-Sep UO 639 福岡 香港
17-Sep UO 1584 香港 名古屋
17-Sep UO 1585 名古屋 香港
17-Sep UO 3522 香港 高松
17-Sep UO 3523 高松 香港
17-Sep UO 1012 香港 大阪
17-Sep UO 1013 大阪 香港
17-Sep UO 1600 香港 福岡
17-Sep UO 1601 福岡 香港
17-Sep UO 3898 香港 大阪
17-Sep UO 3899 大阪 香港
17-Sep UO 273 香港 昆明
人在廣島
好似冇乜事
不過聽日應該大風雨

係鹿兒島
岩岩搭尾班車係指宿番鹿兒島
今日買定杯面先
聽晚七點大阪返香港係咪飛唔到架啦? 坐快運

唔係咩?夜晚唔係最近大阪?

so?

有幾大機會仲飛到?

HX619?

UO3899
快運

已取消
UO
http://www.hkexpress.com/zh-hk/important-travel-notice

Cancelled Flight
日期 航班編號 出發地 目的地
17-Sep UO 1866 香港 名古屋
17-Sep UO 1879 名古屋 香港
17-Sep UO 638 香港 福岡
17-Sep UO 639 福岡 香港
17-Sep UO 1584 香港 名古屋
17-Sep UO 1585 名古屋 香港
17-Sep UO 3522 香港 高松
17-Sep UO 3523 高松 香港
17-Sep UO 1012 香港 大阪
17-Sep UO 1013 大阪 香港
17-Sep UO 1600 香港 福岡
17-Sep UO 1601 福岡 香港
17-Sep UO 3898 香港 大阪
17-Sep UO 3899 大阪 香港
17-Sep UO 273 香港 昆明

Delayed Flight
航班編號 新航班編號 出發地 目的地 原定出發日 原定出發時間 新的出發日期 新的出發時間 新的抵達時間
UO 3821 鹿兒島 香港 17-Sep 04:30 17-Sep 04:35 08:05
CX
https://www.cathaypacific.com/cx/zh_HK/hidden-pages/special-updates/tropical-cyclone-talim.html

以下航班已被取消:

於9月17日出發的航班:
往來日本航班:
CX506
CX536
CX539
CX568
CX569
CX595

往來台灣航班:
CX530
CX531

於9月18日出發的航班:
往來台灣航班:
CX403
人在廣島
好似冇乜事
不過聽日應該大風雨

行百貨公司囉

一個男人行百貨
取消咗啲機機管局網仲顯示緊有嘅

信航空公司官網好過喇

信航空公司官網好過喇

你岩

信航空公司官網好過喇

LM
UO1013 HK express cancelled 左
我send 左email 問佢地可以點做
係咪聽日應該返唔到來?

http://www.hkexpress.com/zh-hk/important-travel-notice
我聽日飛福岡 取消左 可唔可以改18-22 本身17-21
岩岩買完保險 先見到cancel
HX無消息?
Express 個客服又打極都打唔通
Express 個客服又打極都打唔通

我聽左3個鐘音樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞