教 局 副 局 長 蔡 若 蓮 兒 子 墮 樓 亡 (2)

1001 回覆
4741 Like 44 Dislike
冇追post 想知佢因咩事自殺?

係個臭嘅閪生出嚟囉
真心講,條友仲脆弱過班學生,成25歲人因為重傷無個隻牙就抑鬱自殺

成長順風順水
一遇挫折

聽講佢之前整傷個頭

醫生們在治療腦傷時,通常最關注的是患者的外部創傷以及心智問題。但腦傷也可能引發抑鬱症,而且對患者的影響同樣大。一項新的研究顯示,腦傷後的頭一年,抑鬱症的發生率相當高。

如果係都幾慘

個天要佢死,佢無得揀
說好的生涯規劃?

可能佢個仔欠缺
舊post有4900個正評
真心講,條友仲脆弱過班學生,成25歲人因為重傷無個隻牙就抑鬱自殺

成長順風順水
一遇挫折

聽講佢之前整傷個頭

醫生們在治療腦傷時,通常最關注的是患者的外部創傷以及心智問題。但腦傷也可能引發抑鬱症,而且對患者的影響同樣大。一項新的研究顯示,腦傷後的頭一年,抑鬱症的發生率相當高。

如果係都幾慘

個天要佢死,佢無得揀

呀媽既錯要個仔還
希望蔡副局長唔好太難過
畢竟你喪子之痛可以換來連登咁多人既喜悅都算係一種德行
中秋就黎到 祝你地家人團聚

成長順風順水
一遇挫折

聽講佢之前整傷個頭

如果係都幾慘

個天要佢死,佢無得揀

呀媽既錯要個仔還

投錯胎都係一種罪孽
佢個仔申請左冥通銀行既地府大學版信用卡未?好似終身免年費

成長順風順水
一遇挫折

聽講佢之前整傷個頭

如果係都幾慘

個天要佢死,佢無得揀

呀媽既錯要個仔還

投錯胎都係一種罪孽

都唔係
好多人唔可以享嘅福佢都享過
要單車有單車要留學有留學
你問下深水埗個班住老劏嘅有冇咁嘅機會
佢已經賺左 只係唔可以賺盡
一切都係命
其實佢有冇做過乜衰野?
其實佢有冇做過乜衰野?

前世有做掛
萬般帶不走
唯有業隨身
其實佢有冇做過乜衰野?

前世有做掛
萬般帶不走
唯有業隨身

我意思係菜局長

成長順風順水
一遇挫折

聽講佢之前整傷個頭

如果係都幾慘

抑鬱真係好慘
精神上嘅病真係好難克服
其實佢有冇做過乜衰野?

前世有做掛
萬般帶不走
唯有業隨身

我意思係菜局長

紅底校長,國教推手
其實佢有冇做過乜衰野?

前世有做掛
萬般帶不走
唯有業隨身

我意思係菜局長

累死其他細路嘅罪孽都夠大
剃人頭者 人亦剃其頭
若蓮未報,時晨未到
若蓮未報,時晨未到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞