教 局 副 局 長 蔡 若 蓮 兒 子 墮 樓 亡 (2)

1001 回覆
4741 Like 44 Dislike
皇天擊殺
估唔到佢個仔比蔡老母更進取, 直接去覲見毛主席
香港人民智低到 人地個仔又冇害人係咁話人個仔抵死 抵你班垃圾冇民主

終於見到口德村民有人生還

好撚型呀 識講口德村

唔係人地型 係你柒姐

夠你呢班垃圾港燦柒?

你笑緊自己? 定你係大陸仔?
香港人民智低到 人地個仔又冇害人係咁話人個仔抵死 抵你班垃圾冇民主

終於見到口德村民有人生還

好撚型呀 識講口德村

唔係人地型 係你柒姐

夠你呢班垃圾港燦柒?

柒得過你上黎俾人笑, 上黎俾人屌咁犯賤都有
不如落埋去陪人地啦
根本香港人就係狗,你地自己窮冇錢出國讀,逼住比人恰就屌柒人 又廢又窮

你個USERNAME
知唔知名你代表你個人呀撚樣

做乜姐垃圾港燦 冇錢出國讀書發窮惡 你地繼續比政府恰啦 賤種

都唔知你做乜鳩,發乜撚窮,我好proud of 喺香港讀書

成為共狗
禍及家人
是常識吧

大家開心係因為蔡副局長死左個仔 得到報應 而唔係佢個仔死呢件事既本身

巴打就心水清

成為共狗
禍及家人
是常識吧

大家開心係因為蔡副局長死左個仔 得到報應 而唔係佢個仔死呢件事既本身

巴打就心水清

香港人民?? 做5毛都要做一做功課架 咁樣點比錢你啊冇人叫香港人民架

香港人 民智
希望你係假膠

香咩港人啊,唔係中國人咩?分裂國家啊?

成為共狗
禍及家人
是常識吧

你老母佢個仔就係人
其他人個仔就唔係人
要洗人個仔個腦

食共產黨既飯 流共產黨既錢 就無一個係無辜

正確
若喇沙同道有最新消息,請移玉步至此,謝謝

[九龍喇記突發悼念及資訊蒐集]因聞潘氏匡仁君(’08)墮樓身亡一事

https://lihkg.com/thread/390604/page/1

成為共狗
禍及家人
是常識吧

你老母佢個仔就係人
其他人個仔就唔係人
要洗人個仔個腦

食共產黨既飯 流共產黨既錢 就無一個係無辜

正確

Agger
佢個仔人緣都唔差 幾好人
希望唔好再PO佢出事張相

貼去條八婆個fb

我諗佢癲撚左都有份

佢冇左個仔分分鐘仲強硬害香港人d仔呀

好大機會咁做,呢D人唔會反省

貼去條八婆個fb

我諗佢癲撚左都有份

變態心理學
下世要記得揀個好媽媽

貼去條八婆個fb

我諗佢癲撚左都有份

好大機會咁做,呢D人唔會反省

Po喇,香港需要焦土試煉

貼去條八婆個fb

我諗佢癲撚左都有份

變態心理學

問題係佢仲有一個仔喎

貼去條八婆個fb

我諗佢癲撚左都有份

變態心理學

問題係佢仲有一個仔喎

重點係佢還有黨啊~唔使驚
其實咁高跳落黎,起半空時已經暈左,所以應該唔會有痛苦

成日聽半空暈左 究竟點解會暈又冇人會講

血壓唔夠力上腦/腦部大量充血

咁跳傘啲人點算

「傘」.......唔係降落傘卸左度力?

問題係一開始跳係唔會開傘住 果度應該都幾十層樓高距離

有種高空滲透方式,係高跳低開,
由極高空到低空都係自由落體,近低空先開傘

貼去條八婆個fb

我諗佢癲撚左都有份

變態心理學

問題係佢仲有一個仔喎

有乜所謂
有d人就係要同天鬥
如果剩返果個仔有自殺傾向
咪拉佢入青山防止佢自殺囉
再害鳩香港人D仔女
五毛正式進駐 散水轉場啦 去fb瘋狂貼死人相

一收左錢即刻做嘢
五毛黑色警報生效
若喇沙同道有最新消息,請移玉步至此,謝謝

[九龍喇記突發悼念及資訊蒐集]因聞潘氏匡仁君(’08)墮樓身亡一事

https://lihkg.com/thread/390604/page/1

貼去條八婆個fb

我諗佢癲撚左都有份

變態心理學

問題係佢仲有一個仔喎

佢兩個仔都係好人唔抵死,只係佢唔配有仔送終
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞