教 局 副 局 長 蔡 若 蓮 兒 子 墮 樓 亡 (2)

1001 回覆
4741 Like 44 Dislike
2012年既今日係反國教集會...
感覺到個姐姐會好大獲

點解你今日唔扯多次佢番黎?
請你番黎做乜?

問責工人
其實咁高跳落黎,起半空時已經暈左,所以應該唔會有痛苦

成日聽半空暈左 究竟點解會暈又冇人會講

9UP

唔通玩跳樓機,笨豬跳又暈咩

跳傘都係啦
下世要做好生涯規劃
仲有唔好做仆街老母個仔

血壓唔夠力上腦/腦部大量充血

咁跳傘啲人係咪應該死哂
感覺到個姐姐會好大獲

請你番黎做乜?

屌 25歲仔 可以扯到佢幾多次 工人唔駛做呀 坐定定睇實你係咪跳樓
做乜唔簽不自殺承諾書?
做乜唔簽不自殺承諾書?
蔡若蓮透過教育局新聞秘書表示,感謝各界人士關心,希望大家給予空間

給予空間畀佢細仔去陪佢大哥,繼而一家地獄團聚

楊又稱:「我們會全力支持副局長,與她同行

楊潤雄又想搵自己屋企人同佢大仔地獄同行?

咁跳傘啲人點算

咪係 就算話個傘可以減低個衝力 但係個傘都要跳左一段距離先開 咁果段時間點解唔死

咁跳傘啲人點算

其實都係睇G force幾高
有d好似戰機機師忍受到高G咪唔暈
不如夾錢請龍哥幫佢打返場freestyle 齋
報應

咁跳傘啲人點算

「傘」.......唔係降落傘卸左度力?
不如夾錢請龍哥幫佢打返場freestyle 齋

Good idea
http://www.gld.gov.hk/egazette/pdf/20162029e/cgn2016202992.pdf

擎天半島第三座41樓G室

九龍 尖沙咀擎天半島第 3 座 41樓G室

物業估值 (港元 ):

HKD 19,420,000.00
面積 (平方呎價 ):

HKD 24,645.00
建築面積 (平方呎):

實用面積 (平方呎):

物業樓齡 (年):

15 年

今次要跌幾多成?
係咪投資好機會?

今晚東張西望應該會講有幾大升值潛力
2012年既今日係反國教集會...

蔡母fb,大家去慰問下佢,不要怕還有黨

https://www.facebook.com/ylchoi.hk/

D留言愈黎愈精彩
感覺到個姐姐會好大獲

請你番黎做乜?

屌 25歲仔 可以扯到佢幾多次 工人唔駛做呀 坐定定睇實你係咪跳樓

好心裝實d窗花啦

窗花對小朋友就有用姐 25歲唔係弱智既唔識整開佢咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞