【轉台開故】初戀女友結婚前的一場鴻門宴

1001 回覆
596 Like 4 Dislike
live
hkg+ 轉會首次留名
好耐無試過係高登追咁高汁既故
各位巴絲打有無其他忌廉巴既故推介下?

去紙言
陌生女孩(小白)
圖書館&籃板球(木下)
ig故(小寶)
十年(夏雨)
聖誕精靈
真.狗公&狗公

如果想知點解佢叫凍gay廉可以追返頭3個故既post,主要係第3個同埋第2個

都係係到追有feel d
最尾阿鹿係咪會唱婚禮的祝福架
係既話 我會崩潰

哩首歌少聽

阿牛呢

難共你 同諧共老

阿牛當然有啦

往日共你追憶永遠是好
加速
留名
留名
Live左

輕輕一推
hkg+ 轉會首次留名
好耐無試過係高登追咁高汁既故
各位巴絲打有無其他忌廉巴既故推介下?

去紙言
陌生女孩(小白)
圖書館&籃板球(木下)
ig故(小寶)
十年(夏雨)
聖誕精靈
真.狗公&狗公

如果想知點解佢叫凍gay廉可以追返頭3個故既post,主要係第3個同埋第2個

邊個係必睇同邊個開始睇起好啲

我覺得小白同木下同ig女係必睇,由小白睇起啦
留名
留名
其實客觀啲睇,女主都幾仆街。除非佢係想男主搶婚啦 唔係結婚前仲搵初戀男友講往事真係好衰下
心入面有一陣陣漣漪
聖誕節...
表白...
一幕幕出返哂黎
Live左
其實客觀啲睇,女主都幾仆街。除非佢係想男主搶婚啦 唔係結婚前仲搵初戀男友講往事真係好衰下

可能佢真係好單純呢

可能佢真係好單純呢

我都覺 如果我係未婚夫一定唔鍾意
無人諗過女主都係好似男主咁搵人既咩
兵都有十年啦

可能佢真係好單純呢

記得咁多野仲要臨結婚前叫返個初戀出黎,點睇都係好重機心
<blockquote>其實客觀啲睇,女主都幾仆街。除非佢係想男主搶婚啦 唔係結婚前仲搵初戀男友講往事真係好衰下

可能佢真係好單純呢</blockquote>

恕小弟真係見識小
我既心情完全係小鹿咁,真係冇乜所謂
&lt;blockquote&gt;其實客觀啲睇,女主都幾仆街。除非佢係想男主搶婚啦 唔係結婚前仲搵初戀男友講往事真係好衰下

可能佢真係好單純呢&lt;/blockquote&gt;

恕小弟真係見識小
我既心情完全係小鹿咁,真係冇乜所謂

邊關見識事,可能係因為你對人性想像得太美好姐
唉 新娘結婚了
新郎不是
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞