【轉台開故】初戀女友結婚前的一場鴻門宴

1001 回覆
596 Like 4 Dislike
Live 呢到越sweet就覺得後面會越sad
初戀真係好深刻
文呀
留名
留名
故事設定一開始收到囍帖
重可以點唔sad
唔通真係求緍大作戰咁咩

所有野都係發夢 / 結局係回到過去 由電車果part開始過

如果真係咁我會接到唔
btw 一開始有曬WhatsApp對話cap圖其實係咪真人真事
<blockquote>故事設定一開始收到囍帖
重可以點唔sad
唔通真係求緍大作戰咁咩

所有野都係發夢 / 結局係回到過去 由電車果part開始過</blockquote>

如果真係咁我會接到唔
btw 一開始有曬WhatsApp對話cap圖其實係咪真人真事

凍gay廉:真就點都有d
btw WhatsApp對話要整又唔難
睇返WhatsApp張圖先發覺同幼稚完都幾似

幾千天近況幸福嗎 每日忙碌嗎
仍然是那麼認真嗎
可有新戀人 成熟的戀人
成熟到沒再共你吵架
是我始終拒絕成長嗎 為何沒法裝作瀟灑
轉眼多少年 仍然想當年
仍然幼稚到又記起你 天真夠嗎
你寫得愈sweet
就愈覺得會係sad end
live左 越係sweet我就越sad
因為知道會有夢醒的一日....
&lt;blockquote&gt;故事設定一開始收到囍帖
重可以點唔sad
唔通真係求緍大作戰咁咩

所有野都係發夢 / 結局係回到過去 由電車果part開始過&lt;/blockquote&gt;

如果真係咁我會接到唔

Yes 整係好易 不過唔係整
留名
&amp;lt;blockquote&amp;gt;故事設定一開始收到囍帖
重可以點唔sad
唔通真係求緍大作戰咁咩

所有野都係發夢 / 結局係回到過去 由電車果part開始過&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

如果真係咁我會接到唔

留名
留名
sad end負皮

快啲岀文啦屌你
&amp;lt;blockquote&amp;gt;故事設定一開始收到囍帖
重可以點唔sad
唔通真係求緍大作戰咁咩

所有野都係發夢 / 結局係回到過去 由電車果part開始過&amp;lt;/blockquote&amp;gt;

如果真係咁我會接到唔

不如快啲出文live埋宜家最新發展
有預感會好sad
第一個留名同第一個正皮就比你
留名
留名
留名
第一個留名同第一個正皮就比你

多謝
&amp;amp;lt;blockquote&amp;amp;gt;故事設定一開始收到囍帖
重可以點唔sad
唔通真係求緍大作戰咁咩

所有野都係發夢 / 結局係回到過去 由電車果part開始過&amp;amp;lt;/blockquote&amp;amp;gt;

如果真係咁我會接到唔

不如快啲出文live埋宜家最新發展

今晚先出到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞