[I/A]King's Raid #2 埋黎睇泳裝可以有幾少布

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
其實晏就呢段時間應該可以打下raid拎下裝,如果唔係無野做

我而家除咗推圖都唔知做乜

瘋狂打raid拎裝 但係好多人都唔join低lv

抵lv raid 自己一個夠揪
自私食仲好

唔夠角

1隻60 3隻50照打T5裝
唔夠角都可以去

啲lv差咗一倍
新手想試玩
好似幾靚D人
http://bbs.ngacn.cc/read.php?tid=12342108
T5之前裝備不強化都能過圖,不必追求三星hard,能推下去就行,以後再回來補。 T5找些屬性還行的紫裝強化到15,不用升星,應該就夠推T6了
新手想試玩
好似幾靚D人

來吧
http://bbs.ngacn.cc/read.php?tid=12342108
T5之前裝備不強化都能過圖,不必追求三星hard,能推下去就行,以後再回來補。 T5找些屬性還行的紫裝強化到15,不用升星,應該就夠推T6了

打到t5但人仲係三星

打到t5但人仲係三星

駛唔駛咁省料

打到t5但人仲係三星

駛唔駛咁省料

升完隻frey同reina上3星就無晒料,一日又打得5次升星料 唔夠用

打到t5但人仲係三星

駛唔駛咁省料

升完隻frey同reina上3星就無晒料,一日又打得5次升星料 唔夠用

新手前期好似送幾勁架,之前我玩百幾百幾咁送
拎左Mirur 2星
之後既3同5星拎邊隻好
問個低能問題
LV30之後會學到第4個SKILLS
但點樣將個SKILL放係戰鬥個陣用? 戰鬥個陣只可以用3個SKILL
我搵左好耐都搵唔到置換ICON...
問個低能問題
但點樣將個SKILL放係戰鬥個陣用? 戰鬥個陣只可以用3個SKILL

Passive黎
問個低能問題

Passive黎

被動點用
1. Luna+aisha+棺材+大奶
2. Luna+maria+morrah+大奶

邊個組合好d呢?

湯圓巴點睇

邊個組合好d呢?

湯圓巴點睇

1 luna同aisha揀一個就得 aisha pve會勁啲

邊個組合好d呢?

湯圓巴點睇

1 luna同aisha揀一個就得 aisha pve會勁啲

我就一定揀luna 因為連專武
咁唔揀aisha應該揀咩?maria?

邊個組合好d呢?

湯圓巴點睇

我就一定揀luna 因為連專武
咁唔揀aisha應該揀咩?maria?

唔錯 cc加副輸出
留個名 繼續練女僕...好貴好肉痛
話說女僕把專武勁唔勁?

邊個組合好d呢?

湯圓巴點睇

http://bbs.ngacn.cc/read.php?tid=12309343
我唔記得喺咪巴打你抽到兔弓專武,如果喺嘅,其實點組都OK
反正英你玩耐咗就實齊,所以都喺嗰句,揀你自己鍾意嘅就玩得開心

Morrah的話,如果魔隊我唔會考慮佢做坦,因為佢喺靠疊印記做傷害
同埋2技魔防buff對魔法隊嚟講無乜用,因為喺食招嘅,前面有坦頂
坦頂唔住,法師都喺被秒

如果喺魔隊嘅Jane喺一定要嘅,但後期點都喺要隻Phillop推圖先夠頂

第二隻打手的話睇你想最大輸出化Luna嘅魔攻定喺兩隻勁魔攻 Luna+Aisha
如果想最大化就揀Maria,首先佢三招技都有CC,推圖好打RAID王好,有佢,會安全好多,再加上Maria招一技(20%)同Jane招二技(25%),一共可以減敵方45%魔防
雖然Aisha招二技都可以扣敵方5%魔防疊五次(即喺25%)
但佢無CC,當然如果想用攻擊壓過去都喺OK嘅
但成隊淨喺靠Jane一技招CC會有D危
同埋Maria輪出唔差,只喺Aisha無CC技,所以輸出會OP D
PVP方面Maria>Aisha,因為Aisha打PVP會成日射錯位

放心啦,官方耐唔耐就搞活動送英,加埋酒館同紅石,要英唔難嘅
話說女僕把專武勁唔勁?

鋼鐵侍從 普莉詩拉
職業: 戰士
專武: 暴風之舞 艾克西露絲--技能要害攻擊和暴風之舞每擊中1人, 對應技能CD減少1s並增加自身50攻擊速度5s, 最高疊加10層
要害攻擊 -- 攻擊自身前方範圍內敵人造成物理傷害並擊暈1s, 此技能必定暴擊
(特性1: 傷害+10% / 特性2: 傷害+15% / 特性3: 傷害+25%)
協攻 -- 自身和攻擊力最高的隊友進入協攻狀態, 此狀態下增加與普莉詩拉攻擊力15%+x等量的攻擊力
(特性1: 攻擊增加量+10% / 特性2: 攻擊增加量+15% / 特性3: 攻擊增加量+25%)
暴風之舞 -- 攻擊自身周圍的敵人造成物理傷害並拉向自身, 若自身處於協攻狀態則對目標附加10s所有傷害易傷20%
(特性1: 傷害+10% / 特性2: 傷害+15% / 特性3: 傷害+25%)
武器熟練 -- 增加自身攻擊力和防禦貫通
(特性1: 攻擊增加量+10% / 特性2: 攻擊增加量+15% / 特性3: 暴擊傷害量+45%)
話說女僕把專武勁唔勁?

鋼鐵侍從 普莉詩拉
專武: 暴風之舞 艾克西露絲--技能要害攻擊和暴風之舞每擊中1人, 對應技能CD減少1s並增加自身50攻擊速度5s, 最高疊加10層
要害攻擊 -- 攻擊自身前方範圍內敵人造成物理傷害並擊暈1s, 此技能必定暴擊
協攻 -- 自身和攻擊力最高的隊友進入協攻狀態, 此狀態下增加與普莉詩拉攻擊力15%+x等量的攻擊力
(特性1: 攻擊增加量+10% / 特性2: 攻擊增加量+15% / 特性3: 攻擊增加量+25%)
暴風之舞 -- 攻擊自身周圍的敵人造成物理傷害並拉向自身, 若自身處於協攻狀態則對目標附加10s所有傷害易傷20%
(特性1: 攻擊增加量+10% / 特性2: 攻擊增加量+15% / 特性3: 暴擊傷害量+45%)

好似幾勁下...但好難抽...

邊個組合好d呢?

湯圓巴點睇

http://bbs.ngacn.cc/read.php?tid=12309343
反正英你玩耐咗就實齊,所以都喺嗰句,揀你自己鍾意嘅就玩得開心

Morrah的話,如果魔隊我唔會考慮佢做坦,因為佢喺靠疊印記做傷害
同埋2技魔防buff對魔法隊嚟講無乜用,因為喺食招嘅,前面有坦頂
坦頂唔住,法師都喺被秒

如果喺魔隊嘅Jane喺一定要嘅,但後期點都喺要隻Phillop推圖先夠頂

第二隻打手的話睇你想最大輸出化Luna嘅魔攻定喺兩隻勁魔攻 Luna+Aisha
如果想最大化就揀Maria,首先佢三招技都有CC,推圖好打RAID王好,有佢,會安全好多,再加上Maria招一技(20%)同Jane招二技(25%),一共可以減敵方45%魔防
雖然Aisha招二技都可以扣敵方5%魔防疊五次(即喺25%)
同埋Maria輪出唔差,只喺Aisha無CC技,所以輸出會OP D
PVP方面Maria>Aisha,因為Aisha打PVP會成日射錯位

超詳盡解答
揀maria的話可以用卷要埋個學院skin
Deep v恤衫+嬲屌裙

邊個組合好d呢?

湯圓巴點睇

坦頂唔住,法師都喺被秒

超詳盡解答
揀maria的話可以用卷要埋個學院skin
Deep v恤衫+嬲屌裙

我揀咗Jane

話說女僕把專武勁唔勁?

鋼鐵侍從 普莉詩拉

依家活動池有雙倍
話說女僕把專武勁唔勁?

鋼鐵侍從 普莉詩拉

依家活動池有雙倍

今朝睇過 冇左"event"個字...
而我今朝用紅色10抽捲......
個box好似有張券抽專武,留返定而家抽好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞