[I/A]King's Raid #2 埋黎睇泳裝可以有幾少布

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

今晚會開T4裝黑龍,有意者隨便入,唔限lv,只要你要用到t4即可

另外,聽日0900之前體力用唔夠4位數字嘅將會被踢

因為想多啲巴打入 敬請見諒

今晚9點會開T4裝黑龍,有意者隨便入,唔限lv,只要你要用到t4即可

今晚會開T4裝黑龍,有意者隨便入,唔限lv,只要你要用到t4即可

唔係掛...尋日先入...今晚開夜喎...
Let me check check先輸家

HimeGamii
唔該晒

新手N問:

1. 幾耐開一次專武加倍 我啱啱錯過左...
2. 2百幾蚊20抽紅+藍果個PACK係咪好低性價比?
3. 弓女升星比弓女隻影一箭射死應該點做...?
4. 有EVENT嘅EXP加倍再飲EXP水會唔會再加成?
5. D1~D3武係咪都應該ENHANCE到+15?
6. 肉盾黎講山王同棺材係咪最勁?
7. PVP係咪可以怒刷點換專?
8. 有冇關限主角隊出場? 因為已經無練...太雞...

1.睇活動好難答你
2.yes,其實無專武啲英都係咁用 唔洗咁執著,如果你買我寧願你買200幾,有4500石加好多素材個個
3.推下島打下t2裝/t3,或許試下手動
4.會
5.d1-d3?島的話是t裝,紅裝係最高15
6.山王要連專哦,棺材玩魔攻隊必備。個人有愛地推薦黑肉
7.要贏 每日10場,好似係
8.又無嘅,不過大奶要練的

XP potion 會食加成嫁咩

補充少少
1.多數出新角先會加倍
活動多數喺出5次10抽送專武卷咁樣
2.絕、對、唔、建、議,用錢買石/買10抽卷
當然大課長嘅話你想點玩都得啦
點解咁講呢,首先你要知道專武喺目前唯一可以沖到上+80嘅武器
有左專武,喺呀,你喺唔洗煩武器,但你要煩第二樣嘢
新手前期唔會有太多錢/資源去畀你一嘢沖佢上+80
所以你最多都只喺可以跟返自己幾LV,把武就沖到幾LV左右
而已專武都喺要睇返喺邊個個把,有幾位專武垃圾到用T裝好過
你一嘢課落去,無活動又無加倍走去沖,真喺抽到垃圾場專武真喺喊三聲
(男豬喺代表之一 )
3.前面都有個巴打有講過依個問題,我都有答佢,但唔記得喺咪巴打咁我答多次
BOSS秒你得兩個可能性
1. 你D裝/D英真喺太低LV啦,沖下裝/英先啦

2. 裝同英都無問題喎,咁試下手動打,左上唔好1.5x 同 auto
反正輸咗又唔會扣體,同埋你熟咗,以後推圖卡你就醒水手動KO
自己望下D英,出技個時會有條能量條儲到滿
同樣BOSS都喺一樣,襯佢想出技嘅時候CC佢(男豬同男盾都有CC技的)
如果CC唔到,試多幾次,唔難嘅,巴打咁叻一定可以嘅
但如果真喺唔得,就用大奶二技,喺招吸傷盾嚟嘅

4. 如果你喺指經驗瓶嘅話,活動EXP加倍喺你刷圖得到嘅經驗加倍,同你飲經驗瓶兩回事嚟
如果你喺指經驗卷嘅話我唔太清楚,今晚試試

5. 裝嘅話喺睇顏色分佢可以強化幾多
其實你點落去都睇到
白綠=咪用啦
藍 = 加10
紫、紅 = 加15
金 = 加20
專武 = 加80

7. 你怒刷如果一直贏都喺要等每日結算
而PVP 幣 3萬可自選專武
取得方法有三種
一:日任100幣 = 打三場即可,唔洗贏都得
二:每日結算(根據返你嘅RANK)
三:每週結算(有紅石有PVP幣)
話說個gear box成日唔夠用
你地有無用d石黎開box?

點睇仲爭幾多?

唔抵成250,得8格

點睇仲爭幾多?

U得83

唔係掛...尋日先入...今晚開夜喎...

T4黑龍難唔難打,我自己一個刷T3已經想死
利申:地精 女槍
唔該晒各位大佬
修正語癌:
1. 我想問exp紙 1個鐘2倍果張會唔會同event exp撞
2. T1~T3 打錯D...
3. 唔想用山王又要勁肉盾係咪得番盔甲佬?

唔癌發作請見諒...

1. 會食加成
3. 其實好多肉盾都好勁

想要女...但物理肉盾黎講 DEMIA好似唔夠D男人勁

依隻驚越醜越勁
你要靚就唔好要勁啦

點睇仲爭幾多?

U得83

明白 盡快刷
唔該晒各位大佬
修正語癌:
1. 我想問exp紙 1個鐘2倍果張會唔會同event exp撞

唔癌發作請見諒...

1. 會食加成

依隻驚越醜越勁
你要靚就唔好要勁啦

天使arch不知幾靚仔又勁
唔該晒各位大佬
修正語癌:

唔癌發作請見諒...

1. 會食加成

依隻驚越醜越勁
你要靚就唔好要勁啦

唔係呀 女僕好勁(暫時係 )

唔抵成250,得8格

只要用到紅石嘅話就唔好亂嚟,會後悔的

T4黑龍難唔難打,我自己一個刷T3已經想死
利申:地精 女槍

要好專心囉,開錯技都死
不過真係有打王feel
好似以前RO
唔該晒各位大佬
修正語癌:

唔癌發作請見諒...

1. 會食加成

依隻驚越醜越勁
你要靚就唔好要勁啦

你是白飯我是叉燒
你是牙膏我是牙刷
Hehe
不如搵人開多個公會
廢時咁多孤兒仔
不如搵人開多個公會
廢時咁多孤兒仔

I don't mind😂
唔該晒各位大佬
修正語癌:

唔癌發作請見諒...

1. 會食加成

依隻驚越醜越勁
你要靚就唔好要勁啦

你是白飯我是叉燒
你是牙膏我是牙刷
Hehe

唔喺囡=醜
不如搵人開多個公會
廢時咁多孤兒仔

I don't mind😂

Btw唔好開分身ac開,因為要升lv的

唔抵成250,得8格

只要用到紅石嘅話就唔好亂嚟,會後悔的

依個真

今晚9點會開T4裝黑龍,有意者隨便入,唔限lv,只要你要用到t4即可

淨係得送既男坦 reina 火法同大奶, 全三星唔佑夠唔夠打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞