[I/A]King's Raid #2 埋黎睇泳裝可以有幾少布

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
送果d卷有冇話揀咩好

3星5星卷? 睇你玩咩隊 之前D巴打話如果魔隊Jane+Aisha+Luna+Laias係夾得最好既 物攻隊唔係好記得..不過主要都係睇你對邊個囡囡/囝囝有愛

玩到得兩星卷咋

制服誘惑
由第二章開始,都會有經驗關,每日限打3次
推薦喺HOT TIMES時間打,D經驗好和味

想問玩到後期既各位夠唔夠體玩
最驚啲gane體一下洗晒 有時放假想hea訓係床上面打多陣都唔得
提提每日免費抽,有好多池,睇返自己想中咩專武再抽
NEW HERO池就唔太建議抽
右邊圖示就喺有機會出邊隻角色嘅專武

免費抽一樣有機會中到,我就喺成功嘅例子
但喺依家活動張專武卷(第3日個張)出返同一把畀我

如果真喺唔想用料升星的話,記得隻人物爆咗LV就唔會再拎到經
所以要放空嘅經驗瓶喺佢身度,等佢繼續可以拎經驗

首先去Inventory>Consumables
圖入面空嘅即喺空嘅經驗瓶,有藍色液體即喺滿咗
咁有嘅說話就可以放喺英身上,就算佢幾LV你都可以放
只喺如果未滿LV你放,咁D經就會落咗落經驗瓶而佢本身唔會吸到經
所以你都可以卡LV,因為越低LV打越高級嘅主線/副本就會越多經
當然前提喺唔可以死,因為死咗最後就會無經

咁點放呢?去Heroes>揀你想放經驗瓶嘅英>如果你未放喺一個【十】號

入到去XP Potion 喺用滿咗嘅經驗瓶喺隻英度

Empty Flask 喺放空嘅經驗瓶喺隻英個身度
(記住有%個時唔好隨便換,因為成條經會無咗)
(滿咗會自動換空嘅,你只需要考慮放咩容量嘅空經驗瓶即可)

空經驗瓶商店/活動/任務都會送
記得公會幣除咗可以換體力藥之外仲可以換裝/料,所以真喺唔洗就住就住
D料好多地方拎到
新玩嘅巴絲們記得快手入巴打開嘅公會,快D儲幣快D換嘢

送果d卷有冇話揀咩好

2星3星卷選擇困難嘅巴打可以睇睇依條片
https://www.youtube.com/watch?v=acgoJ-B-WNw[/quote]

以下內容只供參考(因為條片都成個月,依排更新完可能會有少少出入)
各位巴絲絕對可以跟隨返自己個人喜好
同埋提提如果個個都選一樣的話,打RAID喺唔可以出一樣嘅角

如果片都唔想睇嘅話我簡單講返條片講乜先
大意就喺PVE>PVP

所謂嘅星數只喺一開始
揀落去隻隻都可以升到頂突
所以唔好認為低星就喺廢

坦用主線送嘅男盾、補用原本隻大奶補

2星卷揀輔助攻
3星卷揀主力

3星推依三隻,排名不分先後

三星槍妹 配 二星地精

PVE OP
RAID麻麻(我就喺成功嘅例子)

如果揀三星兔弓或三星傘妹(兩隻都喺魔攻型,你無睇錯,弓都可以喺魔攻)

三星兔弓
PVP勁
RAID勁
PVE勁

三星傘妹
靚(佢真喺咁講 )
打RAID傷害起碼2~3名
PVE勁
PVP麻麻地

二星就配暗弓/地精/女炮/樹妹

配暗弓=給予敵方M.Debuff
配地精=好似無講原因
配女炮=AOE同埋CC
配樹妹=PVP

最後佢推嘅隊喺

另外如果有鑽/有卷再補埋依兩隻,咁魔攻隊就成型了
選獸人補喺佢真喺勁(唔靚喺唯一一個缺點),同埋有全體補又有物魔攻BUFF
棺妹喺唯一一隻魔攻坦,同埋有M.Debuff

影片最後就喺介紹晒卷可以換到嘅英
最後畀埋個網各位,有興趣可以睇下,喺所有英嘅技能簡介同翻譯(殘體注意)
http://bbs.ngacn.cc/read.php?tid=11129712
送果d卷有冇話揀咩好

3星5星卷? 睇你玩咩隊 之前D巴打話如果魔隊Jane+Aisha+Luna+Laias係夾得最好既 物攻隊唔係好記得..不過主要都係睇你對邊個囡囡/囝囝有愛

玩到得兩星卷咋

3星=登入5日
5星=登入7日
我搵個Google 文件入晒之前打D資料會唔會好D
雖然無人睇
最驚啲gane體一下洗晒 有時放假想hea訓係床上面打多陣都唔得

係用唔晒,,,係咁送體...晏就送幾支,夜晚又送幾支
宜家仲有50支未用, 體力仲有二百幾未清
同埋回得好快, 1分鐘回1體

巴打可能之後會問題會變成
【想問咁撚多體點夠時間玩

所以都係養生輕鬆玩 因為點清都清唔切

D水多到用唔曬 (因為我懶

D水多到用唔曬 (因為我懶

其他驚會驚唔夠體
依隻我喺驚佢執我都未用曬
組基佬隊又以實用黎講,大家有無好提議?
我抽中一把專武Fluss,所以我張3星券應該係會換Fluss
以下我有幾個選擇

狂戰Gau + 雙刀Fluss + 天使Arch + 佬牧Baudouin
盾Clause + 雙刀Fluss + 天使Arch + 佬牧Baudouin
狂戰Gau + 雙槍Mitra + 天使Arch + 佬牧Baudouin
盾Clause + 雙槍Mitra + 天使Arch + 佬牧Baudouin

所以其實只係Fluss同Mitra既分別 不過Mitra要課金
送果d卷有冇話揀咩好

2星3星卷選擇困難嘅巴打可以睇睇依條片
https://www.youtube.com/watch?v=acgoJ-B-WNw

以下內容只供參考(因為條片都成個月,依排更新完可能會有少少出入)
各位巴絲絕對可以跟隨返自己個人喜好
同埋提提如果個個都選一樣的話,打RAID喺唔可以出一樣嘅角

如果片都唔想睇嘅話我簡單講返條片講乜先
大意就喺PVE>PVP

所謂嘅星數只喺一開始
揀落去隻隻都可以升到頂突
所以唔好認為低星就喺廢

坦用主線送嘅男盾、補用原本隻大奶補

2星卷揀輔助攻
3星卷揀主力

3星推依三隻,排名不分先後

三星槍妹 配 二星地精

PVE OP
RAID麻麻(我就喺成功嘅例子)

如果揀三星兔弓或三星傘妹(兩隻都喺魔攻型,你無睇錯,弓都可以喺魔攻)

三星兔弓
PVP勁
RAID勁
PVE勁

三星傘妹
靚(佢真喺咁講 )
打RAID傷害起碼2~3名
PVE勁
PVP麻麻地

二星就配暗弓/地精/女炮/樹妹

配暗弓=給予敵方M.Debuff
配地精=好似無講原因
配女炮=AOE同埋CC
配樹妹=PVP

最後佢推嘅隊喺

另外如果有鑽/有卷再補埋依兩隻,咁魔攻隊就成型了
選獸人補喺佢真喺勁(唔靚喺唯一一個缺點),同埋有全體補又有物魔攻BUFF
棺妹喺唯一一隻魔攻坦,同埋有M.Debuff

影片最後就喺介紹晒卷可以換到嘅英
最後畀埋個網各位,有興趣可以睇下,喺所有英嘅技能簡介同翻譯(殘體注意)
http://bbs.ngacn.cc/read.php?tid=11129712[/quote]

女弓好似幾靚
組基佬隊又以實用黎講,大家有無好提議?
我抽中一把專武Fluss,所以我張3星券應該係會換Fluss
以下我有幾個選擇

狂戰Gau + 雙刀Fluss + 天使Arch + 佬牧Baudouin
盾Clause + 雙刀Fluss + 天使Arch + 佬牧Baudouin
狂戰Gau + 雙槍Mitra + 天使Arch + 佬牧Baudouin
盾Clause + 雙槍Mitra + 天使Arch + 佬牧Baudouin

所以其實只係Fluss同Mitra既分別 不過Mitra要課金

抽得中Fluss專武就建議用Fluss嘅
2、3、5星自選用咗了?
女弓好似幾靚

暫時得個靚字
女弓好似幾靚

暫時得個靚字

好差架 ?
女弓好似幾靚

暫時得個靚字

好差架 ?

唔喺差嘅,只喺對比其他2星英略為遜色
女弓好似幾靚

暫時得個靚字

好差架 ?

睇你上面打果段姐係果抽野最好係男弓 ?
女弓好似幾靚

暫時得個靚字

好差架 ?

睇你上面打果段姐係果抽野最好係男弓 ?

Yes 或者海盜都得
5星你地換乜野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞