[I/A]King's Raid #2 埋黎睇泳裝可以有幾少布

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有king and queen of cc推圖好輕鬆

係 有控技好易過
而家溝緊Luna, 3星換Jane, 5星換傘妹咁樣好唔好?
溝完返黎幾星?
組基佬隊又以實用黎講,大家有無好提議?
我抽中一把專武Fluss,所以我張3星券應該係會換Fluss
以下我有幾個選擇

狂戰Gau + 雙刀Fluss + 天使Arch + 佬牧Baudouin
盾Clause + 雙刀Fluss + 天使Arch + 佬牧Baudouin
狂戰Gau + 雙槍Mitra + 天使Arch + 佬牧Baudouin
盾Clause + 雙槍Mitra + 天使Arch + 佬牧Baudouin

所以其實只係Fluss同Mitra既分別 不過Mitra要課金

實用係點實用法先? 你講pvp定pve?
mitra要好後期先有用 講緊t5咁上下 同埋for刷野多
fluss就pvp發揮好啲

其實都係打算衝圖
而家去到4-1開始有少少吃力, 連easy都未必打到3星...

第4章好似係免物傷 所以fluss同mitra兩者都無咩分別
如果係咁玩fluss啦 有專武 我覺得揀英既其一重大考慮因素係有無專武 因為都差幾遠
而且mitra前期真係麻麻

唔該曬, 但我仲係研究緊
狂戰Gau + 雙刀Fluss + 天使Arch + 佬牧Baudouin
盾Clause + 雙刀Fluss + 天使Arch + 佬牧Baudouin
呢2個邊個會好少少, 其實傾向Gau, 但怕佢無Clause咁好擋

睇你想坦啲定係想要隻輔助dps

上場上得4隻真係好難選

其實都唔洗咁麻煩 可能遲啲酒館會見返佢

酒館我招緊Baudouin d仔真係一隻二隻走曬埋黎
想問公會有無位 琴日開始玩,升到廿幾lv

公會而家爆人 要等公會升lv/踢人先有位 就升lv個時m巴應該會倒數
我抽中一把專武Fluss,所以我張3星券應該係會換Fluss
以下我有幾個選擇

狂戰Gau + 雙槍Mitra + 天使Arch + 佬牧Baudouin
盾Clause + 雙槍Mitra + 天使Arch + 佬牧Baudouin

所以其實只係Fluss同Mitra既分別 不過Mitra要課金

其實都係打算衝圖
而家去到4-1開始有少少吃力, 連easy都未必打到3星...

第4章好似係免物傷 所以fluss同mitra兩者都無咩分別
如果係咁玩fluss啦 有專武 我覺得揀英既其一重大考慮因素係有無專武 因為都差幾遠

呢2個邊個會好少少, 其實傾向Gau, 但怕佢無Clause咁好擋

上場上得4隻真係好難選

基佬牧都好勁
而家溝緊Luna, 3星換Jane, 5星換傘妹咁樣好唔好?
溝完返黎幾星?

正路玩法
應該3星 唔太清楚

玩緊呢四隻
係咪得隻奶有用,其他升唔升三星好
我借巴打個ac download 而家轉自己apple id 課唔到金點攪
以下我有幾個選擇

其實都係打算衝圖

上場上得4隻真係好難選

基佬牧都好勁

仲有大胸

玩緊呢四隻

其他都要升3星嫁啦 唔係點頂到第5同7日
我借巴打個ac download 而家轉自己apple id 課唔到金點攪

其實如果想課金, 最好都係自己開個apple id
之後再down一次隻game先可以課

正常丫, 你自己個acc都無dl隻game, 無app record

其實如果想課金, 最好都係自己開個apple id
之後再down一次隻game先可以課

引繼落fb再轉試下?
不過自己有apple id點解仲要用其他人ac

隻game一定要用美國apple id先課到金 如果你自己開咗自己嘅美國id的話可以用Facebook引繼返個ac過去
再唔係就用android電話/電腦模擬器轉個ac過去用google account課
溝完返黎幾星?

溝返嚟喺佢原星,即喺佢原2就2星,原3就3星

玩緊呢四隻

其他都要升3星嫁啦 唔係點頂到第5同7日

見到女弓

隻game一定要用美國apple id先課到金 如果你自己開咗自己嘅美國id的話可以用Facebook引繼返個ac過去
再唔係就用android電話/電腦模擬器轉個ac過去用google account課

Google account無鎖地區 可以直接用信用卡課
Inn溝條女要幾耐?
係咪10日?

好似3~4個星期 視乎4000定6000鑽

哇...耐到呢...
我隻係Maria 今日出 目前128/1200...

2星=15~16日
3星=20~21日
Inn溝條女要幾耐?
係咪10日?

好似3~4個星期 視乎4000定6000鑽

哇...耐到呢...
我隻係Maria 今日出 目前128/1200...

2星=15~16日
3星=20~21日

即係未溝到棺材之前要卡ch4成半個月

依舊野係地牢邊關打?

依舊野係地牢邊關打?

好似最尾第7 佢會有講

依舊野係地牢邊關打?

好似最尾第7 佢會有講

進化料地圖一共有七關,每關喺唔同料的,請睇返關卡嘅圖示

進化料地圖有兩個方法入

第一章為例:第一個方法,直接行入去

第二個方法Portal>Black Gunpowder Storage>Move

每日打5次,如果前期就唔好一次過打晒5場
跟住QUEST嚟打,因為有時D任務喺要你打一場技能書/金幣塔/進化料
但你每日得5次打,如果打晒就要等下一日
所以建議喺跟住QUEST嚟打
好重要所以要講三次

依舊野係地牢邊關打?

好似最尾第7 佢會有講

最尾第7?
唔太明

依舊野係地牢邊關打?

好似最尾第7 佢會有講

進化料地圖一共有七關,每關喺唔同料的,請睇返關卡嘅圖示

進化料地圖有兩個方法入

第一章為例:第一個方法,直接行入去

第二個方法Portal>Black Gunpowder Storage>Move

每日打5次,如果前期就唔好一次過打晒5場
跟住QUEST嚟打,因為有時D任務喺要你打一場技能書/金幣塔/進化料
但你每日得5次打,如果打晒就要等下一日
好重要所以要講三次

明白
唔該晒女人
Btw公會仲有位嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞