[I/A]King's Raid #2 埋黎睇泳裝可以有幾少布

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
5星物攻要咩好?

遠/近?

其實冇咩所謂
如果矮人阿伯夠頂既話
兩隻輸出都係遠係咪冇問題?

點都要有隻補,另一隻就主力
因為Miruru喺輔攻,所以依家你差隻主力(坦如果用Phillop,補用原補即可)
咁睇你想遠攻慢慢射/用近攻刺客沖對面後排/用戰士夾埋坦主攻對面坦咁玩
公會有位未
龍女既話係PVE會有用啲?

奶龍女定坦龍女

喺咪問喺咪
PVP PVE都掂,你睇睇佢D技能組同埋PVP前幾名都有用佢

唔該曬,咁我決定買埋佢了

客咩氣
2、3、5揀咗咩?
BTW記得順手買埋泳衣

2簡左MIRURU,3簡左烏鴉,5今晚一點先有,諗住簡兔弓
買左JANE,蛋妹,而家想買埋龍女

課金

課少少支持下,其實我仲諗緊五星簡兔弓定傘妹好

課咗幾多
我由一開始玩到依家一粒石都無用過先得萬7

我諗課左兩萬五粒左右吧

多謝課長
無你地課我地邊有好驚玩
5星物攻要咩好?

遠/近?

其實冇咩所謂
如果矮人阿伯夠頂既話

因為Miruru喺輔攻,所以依家你差隻主力(坦如果用Phillop,補用原補即可)
咁睇你想遠攻慢慢射/用近攻刺客沖對面後排/用戰士夾埋坦主攻對面坦咁玩

補打算用返FREY
MIRURU基本上我用硬
坦就矮老撚
其實我自己偏向近物攻
龍女既話係PVE會有用啲?

奶龍女定坦龍女

喺咪問喺咪
PVP PVE都掂,你睇睇佢D技能組同埋PVP前幾名都有用佢

唔該曬,咁我決定買埋佢了

客咩氣
2、3、5揀咗咩?
BTW記得順手買埋泳衣

課金

課咗幾多

我諗課左兩萬五粒左右吧

多謝課長
無你地課我地邊有好驚玩

講呢啲
大佬覺得五星兔定五星傘好?

課金

課咗幾多

我諗課左兩萬五粒左右吧

多謝課長
無你地課我地邊有好驚玩

講呢啲

玩魔攻隊一定會遇到嘅問題
id:Sezv
有冇人add fd
有冇人add fd

新手ADD唔ADD得?
有冇人add fd

新手ADD唔ADD得?

我都係新手
有冇人add fd

新手ADD唔ADD得?

我都係新手

準備了

課金

課咗幾多

我諗課左兩萬五粒左右吧

多謝課長
無你地課我地邊有好驚玩

講呢啲

巴打專武卷中咩?
如果兩樣都想打嘅 PVE PVP > 五星兔
唔打PVP淨喺PVE > 五星傘

課金

課咗幾多

我諗課左兩萬五粒左右吧

多謝課長
無你地課我地邊有好驚玩

講呢啲

巴打專武卷中咩?

唔好提,想抽JANE既專武,點知抽中隻矮人阿叔
點我icon可以入了
人已滿

課金

課咗幾多

我諗課左兩萬五粒左右吧

多謝課長
無你地課我地邊有好驚玩

講呢啲

巴打專武卷中咩?

正呀
抽到我即喺買
神角神武,完
人已滿

快手到
有冇人add fd

新手ADD唔ADD得?

我都係新手

填左

課金

課咗幾多

我諗課左兩萬五粒左右吧

多謝課長
無你地課我地邊有好驚玩

講呢啲

巴打專武卷中咩?

正呀
抽到我即喺買
神角神武,完

無論幾勁我都會只玩女
有冇人add fd

新手ADD唔ADD得?

我都係新手

填左

填左+1

課金

課咗幾多

我諗課左兩萬五粒左右吧

多謝課長
無你地課我地邊有好驚玩

講呢啲

巴打專武卷中咩?

正呀
抽到我即喺買
神角神武,完

無論幾勁我都會只玩女

5星物攻要咩好?

遠/近?

其實冇咩所謂
如果矮人阿伯夠頂既話

補打算用返FREY
坦就矮老撚
其實我自己偏向近物攻

咁巴打可以參考下依幾位白金鑽石Rank頭50有用Miruru嘅PVP組合
(鑽石之後無人用Miruru打上頭50 ,所以cap唔到圖畀你)
提多句 Phillop 坦喺坦在PVE,PVP基本上無人 )

5星物攻要咩好?

遠/近?

其實冇咩所謂
如果矮人阿伯夠頂既話

補打算用返FREY
坦就矮老撚
其實我自己偏向近物攻

咁巴打可以參考下依幾位白金鑽石Rank頭50有用Miruru嘅PVP組合
(鑽石之後無人用Miruru打上頭50 ,所以cap唔到圖畀你)
提多句 Phillop 坦喺坦在PVE,PVP基本上無人 )

THX巴打你先!!!
我會參考下
我都係PVE多過PVP
?得我head機?
THX巴打你先!!!
我會參考下
我都係PVE多過PVP

客咩氣,其實開頭最緊要推PVE,唔喺那來的裝打PVP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞