[I/A]King's Raid #2 埋黎睇泳裝可以有幾少布

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

Android:https://apps.qoo-app.com/app/4943
要用QooApp

IOS:https://itunes.apple.com/us/app/kings-raid/id1097735195?mt=8
要美國AC
有需要可以留TG我會借ac比你用

其實隻Game已經開左好耐架啦,都差唔多成年,但暫時係無中文嘅。
但係都好好玩 唔洗課金都會送野比玩家
近排送嘅有5星英雄卷
所有嘅英都可以升到5星,甚至再覺醒
D女仲識
你地問女有幾正?

————————————————————————
Q:洗唔洗首抽?
A:無首抽呢樣野,佢送個D係英雄卷可以直接揀(除左新英)!

Q:咁邊隻英最勁?
A:其實呢都係玩組合嘅,每一版每隻英強度都會變,
但我建議你揀樣黎玩,因為樣是一世的

Q:D武器點搞啊?點撚樣分?好撚亂啊
A:專武T10(得武器有專武,裝就黃已經喺頂)
黃(打RAID出,有Set Option)
紅(打RAID/商店金抽/鑽抽)
紫(打主線HARD MODE/商店金抽/鑽抽)
藍(打主線HARD / NORMAL MODE/商店金抽/鑽抽)
綠白(打主線EASY / NORMAL MODE/商店金抽)
By湯丸

Q:打打下成日卡關,係咪啲英屎?
A:試下轉手動,升下啲裝就ok架啦

Q:有冇公會?
A:有就有,不過長期爆人,等我地公會升左lv就會多返啲人數,各位巴打記住moon po
公會名:Lihkg

Q:咁撚多野記點撚柒玩呀?
A:ching請放心,有咩唔明隨便問,唔洗你記呀柒頭
仲唔快啲玩
By女人湯丸:
唔課金嘅話,建議鑽石先留住
因為10連卷兩個禮拜會送一次
(因為之前有活動喺10連5次送專武卷10次又唔知送乜乜乜咁,同埋前期開出嚟只喺D T1~T5裝,極好運先會中專武/英,所以不妨留嚟活動先抽)

想抽英就等2、3、5星自選卷(新英除外)黎揀邊隻啱。
買英方面就4000/6000,相對無課黎講比較嚴重,
所以一買就要買啱,唔好買啲令自己後悔嘅!

喺Hero's Inn入面,可以同隻英培養感情,
只要你未確定培養,佢每日都會換,而你確認咗,每日做齊三樣嘅,
十幾二十日後(睇下隻英喺賣4000/6000鑽),親密度滿咗隻英就可以免費有架啦!
[center]送嘅自選2星、3星卷,如下

[center]活動5星卷自選卷,可換取角色如下
活動到2017年9月30日,即9月24日入坑,每日登齊七日都可以拎到
每日重置為香港時間為(24小時制)01:00

洗唔洗開過,好似唔夠位
洗唔洗開過,好似唔夠位

夠呀,啱啱好計過
有咩下個po再改
新POST留名
我係sunbb
新POST留名
我係sunbb

😂原來就係你
有咩下個po再改

是但啦,都無人睇第一頁嘅
新POST留名
我係sunbb

😂原來就係你

歡迎
有咩下個po再改

是但啦,都無人睇第一頁嘅

估唔到有po2
我個5星要坦定龍女仲諗緊
新post劉明
新post劉明

想含
Jane bb喺Hero's inn

又要諗過三星五星卷拎邊個
想問D升星果D料邊到打
Lm
新post劉明

想含

Inn係 Aisha
但有黑肉專武
二星拎左Selene
應該玩法定物
原來special shop既package到有得用7700000買各100fragment包
每個月1號同16號會重新上架
一唔小心就課咗2張月卡 (lm
tg: sezacv
試埋vpn都係開唔到apple id
新手留名
而家2星劵揀左女弓, 黎緊3,5 星劵或者 Inn 應該 target 邊隻好組隊?
我主力應該打pve 同raid, PvP 應該得閒先撳下
同埋想問下公會重有冇位?
太遲入坑無5星券
新post留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞