[I/A]King's Raid #2 埋黎睇泳裝可以有幾少布

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
其實係邊打raid

你有英30lv會自動係右下角彈出黎 低lv唔好咁快打 一係搵人幫

搵人carry係咪自己等運到就得架喇?
今日課左2.99美金月卡同2個starter package
但估唔到ios會收稅, 買左張50美金既唔夠買埋第二個月卡

我好似無咁既事既? 可能信用卡會扣稅 ?

我用gift卡條數岩岩好

我都係gift卡...

但要俾稅

我都唔知點解佢會扣我稅SO9SAD
終於整合咗
歡迎巴絲提供更多資訊

今日課左2.99美金月卡同2個starter package
但估唔到ios會收稅, 買左張50美金既唔夠買埋第二個月卡

我好似無咁既事既? 可能信用卡會扣稅 ?

我用gift卡條數岩岩好

我都係gift卡...

但要俾稅

我都唔知點解佢會扣我稅SO9SAD

成蚊美金
其實係邊打raid

你有英30lv會自動係右下角彈出黎 低lv唔好咁快打 一係搵人幫

喺,開住就有人入嚟Carry
終於整合咗
歡迎巴絲提供更多資訊

thx

btw見到巴哈有人post左張3星卷有tanya揀?
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=32696&snA=31&tnum=1
女弓升三星個影一箭射死我全隊...

要襯佢出技嘅時候CC佢,包過
終於整合咗
歡迎巴絲提供更多資訊

thx

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=32696&snA=31&tnum=1

即改,因為張圖我喺CAP鬼佬條片個張,成個月前
終於整合咗
歡迎巴絲提供更多資訊

thx

如果有巴絲打未開2~3星卷可唔可以CAP張清晰D嘅大圖畀我
其實係邊打raid

啲人成日踢鳩我 明明佢幾隻5星 打條35lv龍都要踢我
終於整合咗
歡迎巴絲提供更多資訊

thx

同埋raid個度講下啲龍有咩分別好似好啲
i.e. 黑 mana regen 紅:crit 藍:HP 綠:好似係抗爆
其實係邊打raid

啲人成日踢鳩我 明明佢幾隻5星 打條35lv龍都要踢我

你開邀我,我入嚟打

我入過一次1秒出返黎

唔緊要啦,都唔扣體,體驗下都好
雖然我都喺打橫出返嚟
終於整合咗
歡迎巴絲提供更多資訊

thx

同埋raid個度講下啲龍有咩分別好似好啲
i.e. 黑 mana regen 紅:crit 藍:HP 綠:好似係抗爆

收到,搵搵資料先
香港信用卡係咪得AE用到
想問公會有無位 琴日開始玩,升到廿幾lv

一日20lv咁撚勁..

一日20lv咁撚勁..

一日20lv咁撚勁..

玩咗兩個幾月先21

要問問課長們

一日20lv咁撚勁..

玩咗兩個幾月先21

我d 人仔

一日20lv咁撚勁..

可能講緊d英 自膠

要問問課長們

我打機唔用信用卡 答唔到

要問問課長們

我打機唔用信用卡 答唔到

我ios試過都唔得
睇黎要買美國itues卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞