【殘陣鬥利】阿仙奴24-25 球迷討論區 MMMCCCXXXII

644 回覆
2 Like 14 Dislike
其實做得佢呢D位係咪應該要避下嫌
坐係度對D球證又有壓力
咁多場佢又淨係坐呢場
呢個唔算靚,但有得食一定大把人食
15碎黎講算幾豬
如果打奧哥個位, 旺>mm有咩問題? mm買番嚟唔係預佢打左8咩? 無諗過佢打奧哥個位, 以為佢一係打左8, 一係打6
我覺得有啲potential
同意 買唔到力威其實真係都要買件真係可以過到人個body feint 好既翼,一係就用旺,但佢唔用
咁一個踢咗十幾年職業,西班牙國腳,可以踢左8嘅球員,右8位排佢先過一個17歲嘅小將又有咩問題同埋大家都係左腳
賽前已經屌緊出3個無創造力中場啦
點馬後炮法 唔出旺咪之前咁用托打中場囉
本 咪𨶙再幫達狗排錯陣+輕敵 兜啦
出手救救奇哥好過維護達狗
俾得夠多機會奇哥了,請佢離開
這就是生活
我覺得正選無問題 係換走250奇怪d
出3防中 攻唔入可以轉陣換旺/拉托落番中場
如果出左旺托先 上半場攻唔入 下半場無咩人可以換
其實我覺得達反而係太保守先出3個中場中 唔敢攻
諗住依3個最搶得就出晒 會幫到防守 最少搶到中場 進攻只靠兩邊托沙同250造比KAI 可惜結果就算踢少個前唔好話攻,中場連搶都唔夠對面搶
我覺得依家達最大問題真係好多時間太保守 你話大戰都明 當然另一方面D人傷到咁 係限制左好多用人
今場最多人話MM唔應該出 但其實唔出MM可以選擇既只有旺/佐/耶 而我覺得達係太保守 所以唔敢出旺 唔出耶就係之前太差
同埋之前好似有師兄講 依家個陣咁鬼高 搓唔到果時點解唔簡單 踢燒味
kai mm 飯都係頂得既人
巴丁 KAI 250
飯 托 PARTY

係我就一開始咁樣擺,但可能巴丁岩岩傷好踢唔到咁耐
上場輸既原因係
因為之前有手足吹奏強哥正選未輸過
必須潑個冷水,影派同場嚴格黎講依然係未輸過

半場換走巴丁入mm再守贏
巴丁唔掂咪耶踢邊先囉
耶+250上場先出完
要佢踢翼
有啲恐懼
有冇手足幫手屌醒我
咪就係翼
搞到兩邊一齊閪
250嗰邊協防差啲進攻好啲
耶嗰邊相反
兩個60分鐘換走個個都嫌遲
我覺得都係要巴丁
對面上半場迫搶迫到咁,完全唔驚托沙
事實亦都睇到托沙係落唔到底,幾下反擊都係唔夠快俾對面追返要回傳/拖慢再組織
1. 馬天仲有小傷+右翼冇人用,所以要擺丁力右,所以只能出托沙左翼,一係就試耶穌翼,不過都係比人屌,托沙起碼打咗幾季翼,出佢先過耶穌都正路

2. 你就算屌達都唔係話佢輕敵啦師兄,好明顯相反先出mm佢就係太保留先咁出,真係輕敵就試旺正選啦

3. 未睇結果之前,大家都知丁力爆破能力強,有咩都可以交比佢嘗試突破入去,所以中場擺返3肉腸搶返球權都係合理,如果旺+丁力一邊嘅話 進攻機會可能多啲,但對面反擊都多,達寧願拖慢嚟打節省體力,點知薩利巴自爆姐

本身0比0頂對面迫搶完半場,馬天耶穌旺等住出嚟爆啦

佢踢正前喎
同埋我覺得250踢右邊好過左邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞