【殘陣鬥利】阿仙奴24-25 球迷討論區 MMMCCCXXXII

633 回覆
2 Like 14 Dislike
事實有大把FACT可以用黎反駁,用眼紅論之類既說話真係無謂,又唔係真係有咩成績
雙殺鏝但輸比其他中下遊
屌以前利狗好興拎雙殺曼聯黎講,之後俾人笑,我地咪撚講呢D啦
求其啦
連登波台不嬲都互屌
唔會存在欣賞呢個term
關注自己嗰隊就得
get a life
開季三張紅牌失7分今季爭冠係咁先?/阿迪達換人太保守?無Saka仔Plan B終於出事,連角球戰術都出問題!/下場對利記勝負隨時成今爭冠分水嶺!《兵工廠世界》

https://youtu.be/-xg7tRFkOx0?si=oAKkxY_cLeo3CFHd
佢連避嫌都廢事
有無得同salba dispute 張紅牌?
其實實力唔夠都係真,只能講係進步緊

So far今季除咗黑哨之外,傷兵問題都帶出到我地前場唔夠好,一無saka 就唔識入波咁
會罰嗎
扣10分先 得罪曼城同曼城隻狗(英超球證)
都係得真朗先可以咁穩,半單刀都可以慶祝定

俾佢搞到細個睇波以為單刀好易入,大個咗之後發覺啲球員成日都入唔到,先知原來係大哨嘅問題
實力係夠, 但雙線作戰係仲未夠單淨係衝聯賽我覺得係work歐聯睇彩數
如果曼城雙諜打返一加盟果陣既水準,其實個整容好完整
冇 做好自己算
大哨會扭埋龍 現代足球唔知點解少咗好多扭龍
假動作既重要性
我開始覺得唔係黑,而係球證水平真係好撚低,中超都冇咁柒
好勁ching 😂🫶🏻多謝你 但點唱的?
而家連最低賤嘅狼隊都黑到我哋
差頸var話唔介入
影last man 球證比黃
Var睇唔過眼要紅

今年真係好撚誇張
雲加年代都黑唔少
乜撚嘢認錯人
哥斯達打鳩K6食黃
加比爾推一推直紅
卡叔紅埋
斷49場不敗我都唔想講

一直都話追求球證系統upgrade
近年搞埋晒啲乜撚嘢var
結果都係想睇就睇
冇撚分別
隨口都講到十幾單
犯錯死口唔認
到有咩事就道歉(輸曼聯)
我屌你老母線都可以唔撚記得畫(和賓仔)
不如話唔好撚搞var 算 明黑鳩你仲好
我屌你老母delay the restart 每一場英超都有人做
可能每五場先黃一件
我哋就食兩張紅
唔想過早影響球賽呢啲廢話都講得出(高華碩事件)
我都好撚想同人道歉黑咗人
除咗打籃球仲有冇第二下有冇人數得出
咁公道講利狗都俾人黒得多
前列球隊都係我哋數一數二

我哋的確係有好多位可以改善
但係睇到自從我哋入返爭冠行列
俾人搞咗十鳩幾場
仲可以點撚樣贏英超
只能夠講當年嘅嗰首歌
沒有傷兵黑哨失分可更少走前左12年
啲鏝迷先係最惡
鏝迷緊係惡115都唔驚 會驚阿仙奴>
打籃球同一場TAA禁區踩傻腳踭都冇俾到12碼啦
最多咪一來一回當和數
佢哋有撚資格嘈我哋個場黑鳩佢哋咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞