【殘陣鬥利】阿仙奴24-25 球迷討論區 MMMCCCXXXII

646 回覆
2 Like 14 Dislike
老強戰術 橫掂都食紅㗎啦
做小丑足球好過
講出黎都唔係一個可以說服到人既原因
我想知車點解只係黃,係咪後面條友TOP SPEED快D
痴撚線根本事後係度搵藉口俾紅牌話冇問題
好難唔屌喎大佬
咁撚ON9,你作個藉口都作好少少啦
上兩張紅牌都係無理啦 最後咪照講到好合理 講咩veltnam好clever
睇到我嬲撚左
黎左英國咁耐都知鬼佬好小氣
一定仲嬲緊disgrace + manchester出生既球證
再加上大到不能倒的曼城主人
唔係,RICE個球係出黎屌話RICE隻腳掂到波所以要俾第二黃
跟住其他前後場次瘋狂踢走個波冇牌,班撚屌就繼續扮冇野
RICE個球其實有前球證出黎屌話判錯

托沙個下我就唔知班撚屌有冇出黎講咩廢話啦
只係記得佢REPORT係講話吹踢走個波拎第二黃,唔係撞人拎黃
跟住又俾人屌到上天,話起左腳之後0.5秒先吹雞
英國無icac的 放心
鬼佬小氣但你藉口唔該作好少少
依家個情況係班PGMOL係要針住我哋每一場波睇吓有冇位入到我哋 好似啲風紀咁捉小毛病就然後冇限放大
講真咁樣踢到幾好都係會差呢啲一兩分失落英超冠軍

咁嘅新式4424真係點玩
冇得鬥,我情願佢直接頒獎好過做得咁樣衰
我覺得過多幾年有唔知邊隊彈起同鏝爭冠
我都會好心同佢哋講嘥氣啦 戰勝到佢哋支雞再講
好肯定到時係話我哋奶鏝
自從哥迪奥拿嚟咗鏝 就近呢8年都係有7次都係英超冠軍唔係冇原因㗎 陰啲陰啲就贏你一兩分嘅攞走
你老細係咪咁
所以啲白人俾黑鬼咖哩佬淘汰唔係無原因
咪變返利鏝一家親
根本拎唔到一把尺出黎度 全部都係球証主觀判決 講經咩
其實鏝都可以反告英超
有時係到諗我地高daddy都可以試下?
我地都叫體育集團呀,無理由被人撚到上頭唔還拖
而家都係死路嫁一條嫁啦,all in告尻翻英超賽會
唔會同鏝呢啲賤種有親啦
告條春咩 實講明 參加得就表示同意所有條款 同咩保留一切權利果啲架啦
收到風球證即刻開隻fc25模擬番個場景睇下追唔追到
唔使模擬啦
直接拎個數值比對下就夠做死你
日落國唔係講笑
今次個颱風叫「磨賓」?!
https://lih.kg/3807358
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞