【殘陣鬥利】阿仙奴24-25 球迷討論區 MMMCCCXXXII

643 回覆
2 Like 14 Dislike
萬般皆下品
唯有辛真高
轉吹真高一陣上場派兩下膠又變返地底泥
萬般皆下品
唯有厄得高
劍有兩刃。喻凡事都有兩面,多指利弊兼有。
禁區外stop obvious goal opportunity就紅囉,禁區內除非好似哨牙蘇世界盃打排球,唔係都唔會dogso

所以紅唔紅唔係睇last man,試諗吓如果呢球係大軍壓上,未到中圈就發生拉人事件,會唔會俾紅牌?

呢吓都唔算係明顯入球機會,佢要攞個波落嚟(高波唔係地波),又要控定、起跑,最後射門,有45碼嘅距離,唔計沙列巴,賓白都可以全速去追,上季打拜仁咪試過封辛尼囉,班人又知一定追唔到
湯馬士柏迪
射波大大力
點睇#574
隊波最順最熱血就係有辛真高
唔明
辛真高回家吧
去天台諗下先 諗到明先落返黎
辛真高 日夜鍛鍊去取勝
今晚就用你啦 辛真高獸
Forever a sensible head amongst all the chaos.

Thank you & happy birthday, Arsene. ❤️
Forever a sensible head amongst all the chaos.

Thank you & happy birthday, Arsene. ❤️

Toujours une tête raisonnable au milieu de tout ce chaos.

Merci et joyeux anniversaire, Arsène. ❤️
雲加識閪睇法文
當年冇咁重包伏
呢場跟導師開八門,世一中場表現
我TX買左飛 今晚入場
薩克達殺黑達
古導師呢
薩爾達=薩爾達
達狗=加儂
mm=林克
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞