【殘陣鬥利】阿仙奴24-25 球迷討論區 MMMCCCXXXII

634 回覆
2 Like 14 Dislike
買咗過4關牙
卡雲拿大哥 都出哂名
更多嚴重犯錯都無解釋
呢d要睇兩場比賽先對比到既雙重標準
班賤種更加唔會理
PGMOL reveals John Stones winner was disallowed before VAR recommended review

Stuart attwell真係鏝頭號打手
唔理好過啦 聽佢「解釋」完盞仲谷鳩氣
不如阿迪達唔好出鳩陣先 對般茅幾耐冇輸過 咁都食唔到
傷鳩曬+紅一件
你想點排陣?
講緊一開始個中場
結果論嚟講,我都贊成出旺正選試下嘅,不過賽前有幾多個覺得旺>mm?唔好馬後炮啦
可能得我
呢度冇太多人跟得上你識波水平
點睇羅拔鍾斯先生本身都想放我地一馬,VAR房邊個搞事?
唔洗分得咁細 都係垃圾
旺拿甸奴
你唔尊重球證就會落得如此下場
本身羅拔鍾斯+VAR房吉列先生都做野

無啦啦整件韋比
阿迪達在週二歐聯對陣薩克達(Shakhtar)的比賽中,需要更勇敢地排陣。

無論Bukayo Saka是否能夠上場,我們都希望看到Ethan Nwaneri踢10號位,因為Martin Odegaard因腳踝受傷缺陣。

這名17歲的阿仙奴新星,本賽季在聯賽中只獲得少量後備上場機會,但他的控球能力出色,傳球準確率約為94%。

這位年輕球員速度快、盤球靈巧,亦有射門慾,表現吸引大眾目光。

雖然,他目前在聯賽之外還未有入球或助攻,但阿迪達不會有較對陣薩克達更好的機會,來考驗這位年輕人。

https://hk.sports.yahoo.com/news/%E9%98%BF%E4%BB%99%E5%A5%B4%E6%96%B0%E6%98%9F-%EF%BD%9C100%E5%82%B3%E7%90%83%E6%88%90%E5%8A%9F%E7%8E%87%EF%BC%9A%E9%98%BF%E8%BF%AA%E9%81%94%E5%BF%85%E9%A0%88%E5%9C%A8%E6%AD%90%E8%81%AF%E6%9E%9C%E6%96%B7%E5%A7%94%E4%BB%BB%E9%80%99%E6%96%B0%E6%98%9F-021210691.html
軌同一個情況食黃
一日搞唔掂比人黑 一日都拎唔到英超
【突發】【Twins? 】 兩名15歲女童離開長沙灣住所後便不知所終
https://lih.kg/DerPurX
#121 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

秋生哥又話啲小妹妹樣衰
韋比真係癲,cam man已經做到野影能住佢
我好尊重佢哋 想佢哋快啲一族團聚
一個名聲咁臭既球證可以做到高層,真係得啖笑
勁嘅教練好重要
咁多比賽淨係入場睇呢場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞