[LoL]英雄聯盟 S14世界大賽討論區(1729)

674 回覆
3 Like 3 Dislike
夜曲球女唔好?
Same
正反手教學咁串
Game2俾人打到甩褲都唔檢討一下
事實證明ad係雞蛋冇錯game4 viper 完全玩唔到遊戲 波比又保唔到ad 被人秒又剩返隻sylas 打唔贏團
睇撚完今場真係懷疑呢條友係咪真係有fans 都痴鳩線
BLG 0:2就有機會換佢出場
突然發覺Viper 好有姑媽嘅既視感
上中出事拖累埋佢該做嘅輸出、站位全部做晒,明明就打得好穩
多爛同Kingen兩個有得爭
一個送頭一個團戰唔係度
估唔到韓網無爆破多爛
一切好似都預料咗會見到佢咁垃圾咁
賽前都知上路係洞
Hle想贏靠野同下路
結果下路無AD可用
https://imgur.com/u8k9wgh
肥閪視野比人gap到
銳空不嬲視野高㗎啦 關咩事 雖然我冇睇on 帶咩符文 但如果正常銳空副點紅色拆眼會更加多分
game 2 同時放yone 藍寶 豬妹已經on9, 明知doran carry唔到 俾bin gap就好心學369 pick坦,first pick jax值得咩?明明sylas打爆完ahri仲要死揀,vper優先度低到要揀zeri,連doran都不如,明明成隊最穩係佢,最後一局mf冇位移成隊隊次次9開冇人理viper,ad永遠第一個死。雖然bp比上年geng好d,但都係好on9,發揮亦差。上年doran peanut delight算blg,今年又係佢地3個
Viper大哥
唔係打兩場就有咩
TES打未
多蘭俾人叫lpl之友唔係無道理

年年出去打world都係負責搞笑
發現lpl唔夠lck打咁多年 其實係唔夠廢老一個打
It is not The LPL vs the lck
It is T1 vs the LPL
佢一個人由s3暴打LPL十年
其實只有T瘟輸先會被爆破
韓網對T瘟以外嘅隊都好輕手
睇完第一場就訓左
點解hle輸左
廢囉
寄望fly砌贏geng
T1贏tes再贏fly入final好過
Geng 呢d又係信唔撚過
fly砌贏geng,可以拎埋s14啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞