[LoL]英雄聯盟 S14世界大賽討論區(1729)

830 回覆
3 Like 4 Dislike
Lck 而家個問題係 除左T1之外 出唔到第二隊可以同lpl 抗衡嘅隊 明明lpl 青訓已經食左屎 都唔夠人抽
Zeka: Viper was looking too calm and indifferent after the series, that actually makes me wonder if he's okay. You know, people usually vent and express themselves after a loss, like “Man, I feel so bad.”But his demeanor was like “Of course we lost..”

https://youtu.be/HRTW9njb1BY
湯丸巴上面翻個訪問有英文了
Viper 可能心諗「由我知有多蘭個刻開始 已經唔預有第二冠啦屌
Blg 呢隊野一打啲烏龜隊就會上晒電
真,有隊LCK今年11-4 LPL 真係唔夠抗衡
成堆T1粉死燈爛燈
春季季後打HLE咪試過贏1xk比hle反cup
樓祖唔係假膠咩
寧舍克烏龜隊
同truck1掉轉
唔好講咁多 一係faker 5冠 一係chovy 第一冠
下 咁tes 真勁啵 水哥哥1打9咁樣
NA首冠
上年blg 8強斬lck #1最後#2拎冠
今年又係斬#1 姐係鄭智
睇黎summer係專登輸俾韓華
左狗第一冠啦依度啲人吹到上天
人地打得好佢地唔識玩咪輸
輸撚左咪輸撚左有咩合唔合理
你up乜鳩
T1贏晒全世界先叫合理?
連登仔真係好撚登
得啦 我信fly
放根本唔係問題
係zeka 條廢柴唔識撚sylas yone 以外嘅英
今年興爆冷
NA FLY世冠
LCK一定係得T1可以抗衡
放心啦TES會幫T1逾剷除GENG的了
4強打FLY wo
T1輸嘅話GEN都要輸
Sylas Ori Ahri Galio點樣唔夾?
打錯,係「適應唔到meta所以輸就唔合理」
呢度啲仆街登到呼吸同左狗都上電 CLS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞