[LoL]英雄聯盟 S14世界大賽討論區(1729)

826 回覆
3 Like 4 Dislike
唔好話g2 t1fans次次都講到自己上去打就會贏咁
好彩亞運冇揀佢
NA首冠懷疑會成隊入名人堂
Olaf Urgot
Fiddlesticks Gwen
Kiin唔識玩jax gnar
Canyon啲咩悟空 maokai玩到成pat屎咁
Chovy無媽寶龍飛機trist咪同crème差唔多水平
披屎淨係識痴局勢
硬輔meta要Lehends不如要delight
T1同EDG scrim
但msi真係有參考價值咩,好似除咗s6以外,冇邊一年嘅msi冠可以champ埋worlds
賤種天有種今晚就發病
見到近排Lehends俾人笑係yuumi player等人carry
PARIS BUFF 今晚教訓O蛇
又玩膠
就算斬到GEN
都唔會贏T1
老實講geng個陣贏到都係撞正Blg t1未搞得掂換線meta 勝之不武 可以唔計
說好嘅meta J4仲係冇人玩
而家ezreal出返嚟應該唔洗諗
你係咪調轉左
Viper經常make play
不過都要睇有無需要同英雄特性
Mf好難打激進得make play
每隔幾個留言就會見到GEN打仔咁打T1 然後決賽一定手軟輸比L支L
chooooooooovy🙏🏻is gonna make them believe
開始覺得睇到煩自己手足玩膠都係咁話
不如索性當今年GEN打過嘅比賽都無發生過算啦
過去一個禮拜:GEN輸FLY會點
嚟緊一個禮拜:GEN又要贏T1之後送冠俾LPL
上年KT打JDG KT5個人玩得最好嘅就係Kiin嘅JAX
唔好咁嬲啦
諗下網吧好快就有世冠
canyon大哥會教tarzan / xun咩叫野核
亞運個期應該選Kiin & Zeus
心態真係決定表現
s12有pyosik, deft, beryl穩住心態
仲loop緊geng係lpl私家雞嘅人煩唔撚煩 上野輔又換咗人 今年msi bo5又殺晒兩隊lpl
寧願你哋吹奏下blg 5個進步晒都好過講埋咁多廢話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞