[LoL]英雄聯盟 S14世界大賽討論區(1729)

699 回覆
3 Like 3 Dislike
多撚尋晚幾次兜後發現對面已經去晒前派
第一場已經燈咗 Creme冇Tris廢鳩嚟
Zeka 俾左手哥gap到傻
上年the shy都gap左bin啦
老:let's go G2
咪又同連登d賤種黃屍一鳩樣!
好撚驚 truck瘟
要咁講嘅 zeus s賽最差都亞軍
唔緊要 ON會出手
就係呢波團個條友走去R隻有大有閃鏡爪

俾你R到埋牆都殺唔撚到啦 真係弱智
今年msi 有冇睇
GEN打BLG, 有一場打到BLG好似銅牌咁冇還手之力 peyz拎左28個頭同埋5殺
同呢D人講哂鳩氣
今年似係truck瘟輸鳩埋
geng 1v3 lpl劇本
然後4強出埋局
朱開:TES目前的訓練其實是要比BLG好
https://www.fmkorea.com/7591086098
TES目前的訓練其實是要比BLG好的,BLG其實跟HLE在訓練賽是兩個病友狀態,但比賽來說至少壓制多蘭開始破口,多蘭第二把送了兩波你看後面心態,跟我說的劇本一模一樣。 MVP要給Knight,以前都在詬病他的世界賽,但他這一屆世界賽確實發揮出了自己,毋庸置疑沒有人可以黑,他這一屆鞠躬盡瘁! LPL至少能打進決賽這個至關重要,不管BLG和WBG誰輸誰贏,都不重要都可以進決賽,後面就看TES。我依然覺得TES可以贏T1的! TES版本理解領先T1,但今天比賽TES在版本理解上優於T1這個優勢可能不存在...從目前情況來說,T1訓練賽是一個上揚的情況,TES也只是打GEN的時候比較費勁, TES只要在BP上做好,換線做好,9哥拿不到坦克英雄的時候換線做好,TES還是有機會。

韓網留言:
依條友好似仲燈過燒山
「 TES只要在BP上做好,換線做好,9哥拿不到坦克英雄的時候換線做好,TES還是有機會」<--- 做得晒依堆條件會有打唔贏嘅隊咩
之前佢都有講過HLE訓練賽麻麻地 事實都如同佢講嘅一樣
公道講句 依家我覺得咁排 Gen.G>TES>T1>BLG WBG我唔睇好
- Gen.G >LNG>TES>T1>BLG>HLE
- 之前佢都話過LNG訓練賽狀態最好 但實戰BP太垃圾
條友點知訓練賽咁多嘢 佢明明都無教
- 佢LPL有人脈掛
- 話晒都做過世冠教練
- 可靠性唔敢肯定 但佢係中國就等同於韓國kkOma嘅地位
病友狀態哈哈哈
「 TES版本理解領先T1,但今天比賽TES在版本理解上優於T1這個優勢可能不存在」依句嘢矛盾大對決?
TES勝利條件:打得好就贏 哈哈
MDK簽遲到人
Viper心諗
好似想有想過簽 GX jackies
人地先唔會放
一向睇好WBG
另外:
Hans好打機會留G2但係G2同時tryout 緊其他adc 所以唔係100%留
好似想有想過簽 GX jackies
人地先唔會放
另外:
Hans好大機會留G2但係G2同時tryout 緊其他adc 所以唔係100%留
G2簽運好撚差 打hle t1 blg
不過T1除左png之外全部紅方 同上年唔一樣係合理
23KT: ?
The shy話想留係lpl,高機率留返係wbg
今晚理性分析:

ZEUS > 369: 老豆打仔,評論都哂口水
O SIR > TIAN: 賤種天輸一場就會自爆架啦
FAKER > 奶油: 三英撚無討論既資格
GUMA < 哥哥: 雖然兩個都係自爆能手,但哥哥識玩EZ同KAISAI
K狗 > MEIKO: 過氣廢老又係K狗兒子,唔評論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞