覺唔覺得自己有生之年會經歷一次打仗

325 回覆
466 Like 152 Dislike
“但係又同時效忠中國”
你自己咪講咗個原因
個世界變緊,但有一批人過得好安穩覺得唔會關佢事,根本世界個就係有打仗嘅跡象
連登仔撚理你啊,話知佢打仗打到屋頂炸開,總之繼續做鍵盤戰士笑9人地加沙、黎巴嫩比人打抵撚死
Sir, this way.
中撚哂
屋企個廢佬同啊哥就係咁,兩個都係餐搵餐食,反而身邊搵到錢嗰啲完全唔會傾呢啲局勢
香港好多軍營
實戰點同
我儲定好多午餐肉食女
831 唔係打仗咩 宣明會, 紅十字會冇做人道救援, 比手joke 恐嚇唔捐錢
想見識共軍真正既實力
講隨時備戰,心態上冇人比得上以色列人,男女都服兵役同樣都要作戰,休班軍人背住步槍行街好平常,今次開拖成棚外藉本來冇義務打的外國猶太人都返去參軍重有人已經戰死,難道佢地會好戰? 人地深知呢樣野咯
咁撚大個俄羅斯喺度做板都仲話戰爭冇可能
老老豆豆除左老美
有邊個國家夠膽同中國隻揪?
斯巴達嘛
無錯,要有個咁嘅國家先有被打嘅機會
即係你唔當國共係內戰?而家講戰爭喎,中共內部冇可能啫,咁會同出面打㗎嘛
講軍事化社會,以色列肯定係極品,香港所謂ff唔及佢地萬分一,佢地真係立國以來都時時備戰,成個社會都有萬一開戰時軍方點接管機制,細緻到手機網絡戰時可以馬上軍事接管,莫薩德係勁到乜水平傳呼機炸春袋就見到,依家用的電腦保安標準大部份係以色列設計。
唔講殺人只求生存實戰仲易過打機只係死左無得重生
D移速打機就快過真人又有位移技能仲要跑唔斷氣,打機槍性能又好過真槍,就算無槍要避戰生存機率都高過班唔打機既社會成功人士唔知幾多倍

唔好以為打機無用,最少你係練到點走位唔會死唔會做靶白給
呢D係用大量死亡經驗堆出黎,最好你當兵可以死咁多次
你有槍先講
應該無 佢無乜朋友玩 我估佢唔會自己一個去
你關係網都多
其實都有優勢
打APEX唔洗開槍都可以龜前5上分啦
一定有槍先打得咩
哦 咁你識用咩架撐實戰
有錢仔係咁 一直話想去基輔
到我哋拉佢去又淆底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞