Mr. 重組出歌,但冇預主音Alan Po份

578 回覆
506 Like 39 Dislike
你搞清楚時序先啦
係alan po當初唔玩mr.入sony先呀
唔係唔夾mr.先再入sony
唔知邊個先係路人
分分鐘sony知佢哋想重組夾硬要分多份
所以直接話唔夾
自膠 以為你屌緊我
公道講 mr.缺邊個都唔係mr.

佢地自己編 live嘅演出每個成員都有feel

既然夾唔返 又想jam嘢
放低mr.個名 重新出發啦
Mr. Children 高汁過佢地好多wo
有解過畫
本身俾Evelyn,錄音錄極都麻麻
跟住撞到Eason搵佢試錄一次
Eason錄一次就中晒個feel
唔知邊個俾左個評語話喱啲咪有經歷囉咁上下
最後成首歌俾埋Eason
新歌名:mr. 空虛機器
咁依家再提重組呢件事擺明係alan已經入左sony後啦 仲喺度講乜野時序 你呢啲人完全唔識合約精神
等於秋官無左肥姐
無用
愈多人想咁樣佢哋愈唔會做
懶有性格
唔齊人不如咪撚搞啦
利申fans
咁撚串??
有不和啦
之前Alan Threads好搶口
MJ Ronny笑鳩佢
好難聽 唔出係啱不過佢當年俾tom戴綠帽真心慘
Tom 有音樂學校
MJ 紋身
Ronny係TVB拍膠劇
條友覆完呢句,肯定覺得自己勁real
做人無公關真係食得屎
大飛心諗 屌你我係日本走咗
都要俾你班仆街攞嚟過橋
搵飲東江水果條友唱啦,橫掂成隊藍屍
我淨係記得Ronny threads到大讚大陸掌紋付款統好先進,比人屌到傻
出現了

真 不和 ?
fir最大問題係組隊時將主唱faye個名寫埋入去, 之後踢走faye先畀人笑啫 mr.都冇將alan寫入隊名
本身band換成員其實好常見, 不過做得咁難睇去踢走一個人就少見啲囉 mr.同fir算係佼佼者喇
同我諗法一樣,但你演繹得好好笑

我唔知佢地有咩beef, 但無論出po 原因係

1. 真係想分享下幾個夾band,但無可能唔知無左alan 好明顯

2. 想同大家講無左alan po 都係mr

3.po 俾alan 睇串鳩佢

三個原因都預左俾人問即係諗左回應嘅方法係串鳩第一個問嘅人
MJ早幾個月出post串佢亂講嘢,Ron都有圍爐留言單單打打埋一份

不過後尾delete post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞