Mr. 重組出歌,但冇預主音Alan Po份

578 回覆
506 Like 39 Dislike
即係好似都市幻化咁囉

但其實大家問得都係想重組齊齊整整
呢啲私怨擺上枱面講就變咗係fans面前單單打打
咁啱今次Alan又冇搶口
對比之下就搞到成個怨婦咁
痴線又分黃藍MJ牙tom就算幾藍都無上tvb啦
咁邊撚個黃邊撚個藍呀?

連登分黃藍真係笑話嚟
因為mj同過陳蕾一齊嘛
佢老婆大把錢 佢洗做都得啦
宜家啲人聽dear jane啦
唔比Linkin Park坐時光機抄佢地首新歌咩?
師兄你10後?#???話當年係Mr. 將Band Sound 帶返入樂壇同主流既最大推手都唔過份,10開緊紅館,其實命運就像大廈應該全部後生有聽廣東歌都識接落去個陣supper 仲係玩緊商場同乜乜音樂活動啲細show 仔,係到小伙子個期先開始多人識,無盡幸福之歌直頭一野推左上巔峰
見多一面 飛烏俠 如果我們的語言是威士忌
哩三首真心好聽
放心啦,商業世界冇野冇可能,你睇GNR,Oasis 就知咩料我相信到死個人Paul同家強係會化,加埋成百歲人有咩好執著
中肯啲講…以前MR啲歌屌打
呀Tim成日係到chok聲好難頂,同一首歌聽多一兩次已經覺得好煩
昨天 現在 未來在宇宙盡頭都好正
但Mr.最正都係Alan作曲MJ填詞Tom個鼓同埋個結他solo
冇其中一樣都冇嗰種味
都無 點認jack
淨係擺kolor係最尾都知佢咩料啦
Google 一下都知Mr咩料啦尤其係個主唱
今次唔搶口再聽番兩首舊歌就諗住搬番上神枱
佢賣點係似單春 佢單飛既話咁聽單春唔好?
無咗IKE嘅SPYAIR完全唔同晒Feel
井多少少
睇咁多留言最多都係話隊band冇咗佢就冇人識
有幾多真係調轉諗過個主音冇咗隊band就冇人識
Alan Po就係自己唔想夾Mr想証明甩開隊band都撈到先唔聲唔聲玩solo
仲食隊band口水尾出首經得起變化
咁多唔用用呢句 咩心態都好明顯啦
d 成員回覆d comment成個怨婦咁, 不如唔好叫Mr., 叫Miss 或者Mrs. 啦
難撚聽到
DJ d歌個Melody首首都一樣咁濟
叫你分經過一些秋與冬 那裏只得我共你
你都可能會唱錯
《經得起變化》都正
我睇左成晚個人覺得你估計得最接近
留意層主立場

鳩屈弱智人士係抗爭者
https://lih.kg/bmoudDV

鳩叫手足
https://lih.kg/iOMmrT

鳩噏屈黃
https://lih.kg/mdBqPT
唔好意思KillerSoap 從來冇紅過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞