Mr. 重組出歌,但冇預主音Alan Po份

576 回覆
506 Like 39 Dislike
同依啲人講多撚餘
alan po都嫁左比太子女,使乜夾band, 自己出歌就得
點會肉酸,alan 大把錢,唔做都一世夠食
你打工,轉工,仲想舊同事開公司annual dinner叫埋你?
搞笑喎你
搵返mr. 啲歌聽,超撚正

想太多
錢可以買到朋友
你可以話 挑 我咁有錢 大把大仆住做我朋友啦
你覺得咁係無分別咪無分別囉

如果錢係解決到所有問題
C朗一週搵係好多人一世嘅錢啦
咁佢仲咁執著啲記錄同世界杯做乜

同埋你個比喻錯撚晒
Alan都無退出過Mr.
名字作證 笑喊憤怒像無形 I ain't gonna live forever
冇,建議唔好做同娛樂圈有關嘅行業
基仔語言能力退化到咁
人生只可以得band友個幾個做朋友?
人地alan都話唔玩band
你開band, 叫埋人地去夾?
傻鳩左?
alan 自己一個簽左sony , 叫無退出過mr. ?
咩邏輯黎
無話淨係可以同佢地做朋友

不過明明以前成班一齊玩開
但reu就得你無份
個心入面一定un撚住
同有無錢係無關係㗎傻鳩

咁你咪問下alan有無退出過Mr.囉問下佢地四個Mr.仲有無alan份囉 不過應該你清楚過佢地

Ps只係針對你依啲有錢就大撚晒戇鳩言論
讀緊書?
你仲係學校同人嘈完都仲要日見夜見咋
成人世界,唔做朋友,理得你做咩
算啦 唔講了 , 同你價値觀唔同。

另外,你都幾搞笑,你同學轉左學校,佢其實無退出過你學校的藍球隊,只係去左其他學校打籃球, 唔信你走左問下囉

得啖笑,唔講啦,你贏左,88。
今舖撐Alan
咪係睇佢平時打野都feel到佢好西
好撚搶口
讀你老母咩
轉咗學校直頭學校都唔同咗
點撚樣無退出學校籃球隊呀柒頭
夾band唔係打職業聯賽要季季註冊㗎戇鳩

唔做朋友就理得你做乜
個個係咁撚通透
咁就唔會咁人為條女條仔跳樓死啦

同埋你啲比喻錯撚晒 好心咪撚獻醜啦
再講就再柒㗎啦
兩邊都一撚樣
隔空俾說話大家聽
好老實講
暫時唯一轉vocal又好聽既真係得前幾年既GnR
slash同myles kennedy真係夾撚到癲
你都係到嗎?
收嗲啦死5毛 你全家個墳都係到呀
笑死
咪一期期合約咁簽
咪撚再柒啦你
弱鳩智
不過淨係得alan把聲都唔掂,聽佢啲單飛歌都唔吸引嘅
冇Mr.其他人一齊做曲詞編,都係唔係個回事
所以Mr.要齊人先係最吸引嘅
我淨係記得當年佢地講過作比校長係另一melody
但校長唔滿意 叫佢地聽另一啲style叫佢地改
最後改改下變左咁
我覺得係校長玩鳩佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞