Mr. 重組出歌,但冇預主音Alan Po份

586 回覆
517 Like 39 Dislike
真係戇戇鳩鳩唔係扮
張敬軒喺英皇張約完咗佢就唔係張敬軒嚟㗎啦
有冇人請佢上都係問題黎既
19年Mr.出嘅兩首歌 釋放自己同細說叫喊 明明就好正
一齊出歌咪好地地男人老狗幾廿歲,半百都嚟緊仲玩排斥

唔理佢地邊個排斥邊個啦真係愛樂隊、音樂同歌迷就應該要5條友搵一日全日三口六面傾好佢,冰釋前嫌,咁都可以有多廿年玩落去呀
想再和你看煙花
問題咪就係有人已經唔愛樂隊囉
外人梗係覺得兩公婆相拗唔好口,有咩就床尾和
如果真係做到咁簡單就唔會有樂隊解散離隊
芥蒂嘅嘢佢哋自己最清楚解唔解到
唔好講話咩排斥唔排斥
有人想玩但有人唔想玩,唔預佢自己玩已經係最唔自私嘅做法
經得起變化
老實講 就算真係alan單飛唔夾,都唔可以非黑即白就conclude alan 係錯哂嗰方,所有野都有前因後果同雙向嘅,如果嗰幾條友不嬲都咁閪底又中意玩杯,咁單飛有咩問題
飛鳥俠
Mr. 沒有Alan就不是Mr. 了
做SM 2.0都未必得,起碼人哋SM仲有個主音
佢當年為咗溝而家呢個有錢女老婆,撬人墻腳喺街俾人打上晒新聞已經知佢咩人
你就識幫alan 諗藉口 但又無幫人地其他四個諗埋? 你都幾戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞