Mr. 重組出歌,但冇預主音Alan Po份

576 回覆
506 Like 39 Dislike
Linkin park 重組都唔預chester 啦
Alan單飛有一兩首歌我覺得幾好
唔係
梯形咀同腎仔小克好fd,四季係度身訂造俾佢唱
但佢錄極都仲係差咁啲,Eason嗰日咁啱喺錄音室,佢唱咗次就勁啱feel
就係咁,四季先俾咗Eason
癡孖筋, 唔係自己錯但咁樣將個火頭搶落自己身都有
仲搞到佐證埋alan真係隊band嘅靈魂, 冇咗alan之後就要停足咁多年, 學唔到其他band換人都繼續發展
但佢又講到alan對mr.冇愛就唔重要, 所以重組唔駛預佢
I ain't gonna live forever
他正是這Mr. Tam
事實證明幾年前主音單飛都要搞到其他成員轉行
幾年後冇左主音得返4條廢柴又搵鬼人睇咩
個鼓佬把聲唔差
但係人地講到明係布生唔玩先?

我諗佢地圍內出歌前一定有傾過繼唔繼續一齊夾?

但係如果而家搞到如斯田地,似係布生想唔玩?

但係中間因咩事 兩方面都唔講

有無知情人士透露下
咁邊個唱
屌你玩純音樂呀
今次抄邊個國際巨星嘅歌?
佢今次係咁點明自己唔知重組件事, 特登回應, 其實都唔算大方, 只係對面比佢更小氣佢先顯得贏咗
對面開曬名又咬住唔放真係好撚癲 係就係多咗人知佢哋會出歌, 但咁宣傳, 到時真係仲有人敢支持咩?
FIR無左F聽純音樂
我都睇唔明 似係跌落地拿番渣沙
用翻White Noice 仲有Feel
R都冇埋喇
Alan:我一個人單飛都搵到
洗撚養住你哋班垃圾
仲要想拖累我
所以有陣時首歌會配人就真係一個緣份
睇落似係布生衰先, 但佢哋present到似自己眼紅人哋玩多佢哋幾年音樂, 決定杯葛人, 今次唔參人玩依下小學鷄到爆燈呢
佢哋家陣咁搶口, 支持佢哋一次過爆曬啲恩怨出嚟, 睇下大家幫唔幫到佢哋同布生攞返個「公道」啊
其實ronny同mj又係幾時不和
嗰陣見ronny藍冇睇佢ig
mr.成員 (走布生) 一齊唱啊
係行得通仲駛唔駛等咁多年呢
想太多個intro依家聽返都覺得好正
上面話一藍一黃, 其實好自然疏遠咗
不過又傾得返偈神奇啲
我屌啦,抄首咁撚紅嘅歌
其餘幾條友居然唔撚知
仲叫自己做Band友?
食麥樂雞得甜酸醬無比到雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞