[七月新番]敗北女角太多了!(5)

964 回覆
10 Like 6 Dislike
反正我哋又唔係睇電視直播
跳過就得
今集係原作作家寫劇本 今集title係佢得獎短篇title
後半季連福利都冇乜啦
有希唔發癲我一律飛
結果後半季連睇都冇印象睇過
最後一集原創回都可以咁好睇
喺我心目中已經係今季top1
希望會有第二季
俄妹條條女都正 係個正宮白毛最撚無聊
劇情又廢 搵小學生寫都寫得好過佢
後半季除咗強行催眠除衫之外, 剪出嚟嘅福利畫面都唔知有冇十分鐘
俄妹個作者根本剩係識寫妹系角, 但又硬要加個實妹設定等佢先天上無得嬴, 加上各種扮實教智鬥實際智障嘅操作真係笑死人
netflix 仲未出12
好彩琴晩動畫瘋睇咗
老八"幻想"男友人設:
- 過往經常幫老八俾錢, 偶然八俾一次錢, "看到我這麽大氣, 他也會重新愛上我吧"
註: 溫水幫老八俾過唔少次錢, 今次遊樂園既錢係老八俾, 至於點解係"重新", 要問下老八第4同第7集講左啲咩
- 怕醜, 平時表現冷淡, 但會"偷偷牽我的手" (第4集樹林牽手)
- 射槍開過"真東西" (第10集溫水開過火力極大既槍 朝雲重工)
- 係"makeine"企業 (敗犬諧音) 返工 (溫水係敗犬部部長)

仲有好多派糖位
例如心靈受到打擊後, "幻想男友" 可能又會俾"偷腥猫"搶走, 下定決心 (動畫close up握拳), 捉溫水上摩天輪
後面果段留白又係神來之筆, 已經好多人續寫到底佢地講左啲咩
呢套真係整得好有心機
睇得好開心
係咪應該買bd支持下?
不過bd銷量又好似第二季冇咩直接關係
曼連
bd 賣得好係必要條件但唔係充份條件
具體仲要睇好多大人既因素, 仲要睇A1 既檔期
如果你話A1 唔做然後掉俾P9 做, 咁我寧願無第二季
都會買
等佢銷量好出第二季
等緊第八卷
https://x.com/gsc_kahotan/status/1840058896414818665
gsc都係金主之一
可以支持下
我有睇既入面
應該係今季最好睇
btw垃圾袋個到諗起4葉

連登仔話男男都冇純友誼

「你就是這點不行啊」
-可以拿來嘴人
-可以拿來明貶暗褒
-可以拿來調情(
甚至必能活用於本本

老八動不動就拿這句話嘴溫水,終於在最後一集昇華出了奈人尋味的意思

在2024一堆鳥事的多事之年
杏好還有「敗犬女主」這部番成為我每週努力的動力

因為完結了應該可以斷言了
此番必能成為往後數年被人傳頌青春群像劇經典吧
至少我希望會是這樣

完結灑花!
暴擊海瀨
虐蓄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞