[七月新番]敗北女角太多了!(5)

964 回覆
10 Like 6 Dislike
4K日日食
現實應該會係肥西
要做會員,唔駛qr code響活動網揀你身處嗰個地方開gps俾佢check就得,新幹線就要check埋速
甘夏老師舊時肯定比小拔老師NTR
阿基拉?
海獺係食唔肥的
咁幾好拎咗特典未

想到前陣子看的分析八奈見的文章才有提到
小說中八奈見表示親暱的肢體互動是用手肘頂
本來只需要當作旁支細節的解讀,結果這話直接強調手肘頂的描寫
表示作者還真有用這種動作帶出八溫距離感近的意思
笑死 同老八坐車剩係覺得好逼同埋幾時完
睇牙八進攻就好似睇一隊波喺對方禁區射40幾腳中龍波,但對面神龍上身,最後0 入球
呢套高質過俄妹好多
其實阿八係咪進攻緊溫水?
唔知係咪我都太遲鈍。
我指阿八自己係咁諗姐,不過好耐之前係天台,阿八自己都講過對溫水無興趣
未 嗰陣個觀光所未開
你就是這點不行啊, 羽薨君
佢似係玩緊以假亂真
係青春啊
如果用埋經典白學構圖就更加正
摩天輪老八調戲溫水+坐同一邊直接攻擊都無反應零FF, 溫水應該諗緊幾時先落得車
全季溫八似係老夫老妻相處模式, 完全無熱戀感覺但行動上仍然會關心對方 (例如
長椅冠軍
/投喂溫水), 仲有溫水啲精準吐槽但老八會欣然接受繼續接話題, 呢種無形默契好正
呢個真係多得雨森老師社會閱歷夠多, 寫人際關係嘅細節/距離感真係睇得津津有味
好明顯

https://recommend.jr-central.co.jp/oshi-tabi/makeine3rd/

豐橋聖巡位 可以跟住官方指示行
聽哂語音有特典

https://twitter.com/makeine_anime/status/1838488545352388631
之後donki有聯動 可以周圍搵下
本身呢套啲分鏡已經做得好好
今集啲分鏡更加係成套數一數二高
而呢個分鏡應該係今集其中一個印象好深刻嘅畫面
咁既飲食習慣20中肯定開始變肥
溫水係食就快 食過全盛時期就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞