[七月新番]敗北女角太多了!(5)

964 回覆
10 Like 6 Dislike
小說有講呀哥手機同電腦嘅野都會自動upload 上iCloud (共用)
所以之後淡水將啲珍藏放手指
點知有幾條女撞密碼撞到佢又冇曬
第五卷
電話共享calendar ,溫水一講起某個活動,佳樹即刻改活動title

第12集係小說作者作嘅劇情,可以當原作者親自肯定佳樹有咁做
個個都以為密碼係自己個名
差yanami anna雖然應該都唔喺
唔撚係啩
溫水脾氣真係好,咁都無炸營
呢個好笑
全部都當係寵物
第12集係補返前面cut咗嘅內容

第三卷已經講共用雲端硬碟
「佳樹,聽哥哥說,不可以隨便亂碰別人的手機。」

「可是可是,八奈見學姐和兄長大人的感情──」

「沒什麼可是。佳樹也不想要我隨便看妳的手機吧?」

「佳樹覺得沒關係喔?不,佳樹反而想請你看。密碼就是兄長大人的生日,雲端硬碟也已經和兄長共用,使用起來便利度超群喔。」

咦?等一下,佳樹這傢伙幹了什麼好事?既然和我共用雲端空間……

「等等,佳樹。妳看了多少東西?妳沒碰那個寫『課程資料』的資料夾吧?」

額頭上冷汗直流。

佳樹用手帕擦去我的汗珠,抬頭對我面露燦爛的笑容。

「看起來,這樣應該會有進展喔。」
溫水都幾慘
係短時間內畀4K掉咗張有珍藏嘅SD卡
然後又畀4K格式化手指
P9:嫌多呀?咁等我黎啦

掐指一算七月宣布有續篇的有7部,硬要算上本來就連續放送的2.5次元就有8部
敗北啊敗北,真的是最慘的那個,幫QQ
大小姐 看門犬 真係定格就咁播
豬肝 又係勁癲
真係得套 前輩是偽娘 係正正常常
真係痴撚線7月稍微響下朵既都有續作
敗北女主都仲未肯宣佈
有啲咩珍藏
巨乳
佳樹睇完雲端珍藏後嘅感想係4k同温水會有進展
7月最好睇果套無第二季,天理何在
講起某個學會賣過4k同8k 既相
唔知溫水有冇貢獻銷量
仲有義妹都未有第二季
第7卷台版今日出
都出得幾快
做得啱
食住個勢出書
過多段時間個熱度減退
就冇咁多人買

小鞠怪叫聲真係好正
好多人話最終大結局應該要係溫八
但我覺得雨森成套作路一路探討嘅都係

時間會不停向前走,不論「勝利」「敗北」
喺人生嘅路上就要不停成長
就好似老八喺天台講嘅咁「所有人都不停向前」
任何看似嘅「終結」都唔係終點

雨森亦喺訪談(同埋借溫水和彥把口)講過,本作中嘅「敗北女角」本身應該係戀愛喜劇中常見嗰啲敗北後就消失於故事嘅角色,但本作就係要講呢啲人喺敗北後嘅故事

基於「時間一路向前走」同「成長」嘅概念
我估故事應該會高三結業就open end
因為佢地嘅「故事」唔需要一個結局,會一路走落去,只係我地讀者被「時間」逼離佢地嘅「故事」(就如同高三嘅學長學姐離開文藝部,我地讀者都有自己要走落去嘅故事)
最尾果集係原創應該原本就冇諗過會出第二季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞