[七月新番]敗北女角太多了!(5)

964 回覆
10 Like 6 Dislike

快d出第二季
已買
睇過往記錄GAGAGA文庫得果青同弱角友崎同學有2期
呢套真係睇sony爸爸嘅愛有幾多
不過sony不嬲唔會同錢作對
最多開一堆空頭支票
所以係摩天輪上面究竟講左咩,唔係收埋係下一卷小說掛
溫水話阿八隨時都識到男朋友,阿八覺得個「男朋友」係指溫水自己?

之後阿八話現在就唔怕麻煩,係指「溫水現在鍾意阿八」?
大力支持
男豬比呀八玩咗一次之後變咗絕緣體 唔過電
呢度個分鏡設計都好正

第一季呢個尾就係過種有無第二季都ok既尾
我估真係出第二季都未必好快有
排下隊先
呢排好多有追既番都出第二季
求下敗犬都出埋
https://makeine-anime.com/special/messageboard/
官方留言板
大家快d入去打第二期希望
咁樣樣
咁就真係有排都未到敗犬
SONY爸爸要出錢條隊好似好長
做完喇屌
最後個下 溫水君就是這樣不行
完全係俾訊號溫水
我都想知
俄妹本身有實蹟
小說大賣過敗北好多
如果敗北唔係咁啱有插入廣告效果吸左條豐橋市大水喉+引到A1爸爸出手都唔會有咁好待遇

加上A1呢種大廠啲續作排隊排到對面海,連本來穩坐釣魚船既輝夜第四季到而家都就快2年(定已經2年左?)都未有消息,以敗北賣量邊可能咁好待遇可以安排定2季,而且如果本身諗住出多季個節奏都應該可以推慢啲做多啲內容,佢呢個節奏一推就推左咁豐富內容既3集都幾明顯本身冇打算出續集,而家睇下有冇得靠海獺既人氣爆炸引到大水喉同A1爸爸出手
純腦補
記得之前溫水自己講過
決定想同一個人交往嘅話
起碼要識兩三年互相瞭解先會考慮
喺摩天輪嗰陣應該都係講類似説話
咁呀八角度嚟諗依家最瞭解佢嘅男仔係邊個佢自己都知啦
好耐無試過體感三分鐘。

今次個結尾埋得好靚,就算無二季都無乜遺憾。
當然最好就係有第二季啦…

好想睇志喜屋既聖誕節,
同埋天愛星既 BL 妄想。
今集真係痴L 線,中間8k同草介瀨雪條果part笑撚死
應該唔係啦 你睇到係摩天輪講完野之後溫水個樣都係完全0反應
同埋可能要預接第2季唔可以寫到溫水中意牙8
好睇
有啲可惜 如果溫水有扯旗就開心大結局啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞