[七月新番]敗北女角太多了!(5)

964 回覆
10 Like 6 Dislike

想屌佢
儲埋一次過追哂12集,劇情流暢角色有趣鮮明,畫質好到唔用mon特登開左部電視黎睇動畫

青春群像劇類型黎講,覺得成個水平同青豬/風平浪靜呢堆同級

連俄妹都有第二季,呢套冇第二季真係天理不容
同青豬咲太一樣,呢類作品要好睇唔好變一般後宮番,drive成個故事個男主都應該要合理討喜
8K呢啲上到大學就會同而家條仔講 Come on 袴田
豊橋冇大洗咁鄉下喎
但豐橋好難有遊客
好嘅動畫組改變一切
今次雨森老師真係中大獎
對於期待會有第二期既我
勁有心嘅動畫化
射過真傢伙
睇咗一集 就即刻去搵小說買
立牌冇檸檬🍋
上集都冇份去
套動畫出咗咁耐冇見過實體書
同真嘅差唔多咖啦

之前書展東立攤位任買
動畫入面都係用鏡頭語言黎講心境變化,園藝會魔法個背景係代表戀情嘅萌芽。咁摩天輪上面陽光穿過果下,就係牙八正式確定自己心意嘅時候,同時佢都確認左溫水係對自己有好感。果一刻其實就等於檸檬綾野一樣,溫八係時鐘上面重疊左。但係未食過檸檬,都見過檸檬。如果牙八再唔出手,真係有機會做下一個檸檬。小說一直都無明確寫明牙八幾時確定心意要追溫水,淨係知道大概係第四卷開始,宜家動畫比左答案,就係摩天輪
難怪外人眼中嘅溫水係playboy黎,溫水話自己唔係playboy都無人信
1. 有錢又多女(幾個校花,咩類型都有)
2. 文藝社社長
3. 放假/周末陪成班社員出去玩(合宿/遊樂園)
4. 同成班勝利組都係friend
5. 華戀好幾次目擊到溫水搵唔同女仔約會
6. 後面劇情幾句就撩到田徑社社長臉都紅晒,但溫水自己完全無feel
某人: 班上對我的誤會已經蔓延開去了
如果臺灣香港中國遊客,可以買 open jaw 機票東京加關西/名古屋,反而容易安排
臣和議
想俾呀8用筷子夾jerjer
天愛星送頸巾
撩到佢原地升天禁滯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞