Channel C: 你地網民post得啲野上網 我就可以拎黎用 拎黎賺錢 唔想俾我偷圖 就唔該落水印

760 回覆
111 Like 521 Dislike
你個定義本身就包呢句呀傻閪 死唔認立場行先對人不對事
憤憤不平捉毛當做嘢喎我話
咪斷章取義好冇
咁你心目中係咪所有黃絲都係咁先

我信呼吸 sir 😎
唔係我心目中呀 句嘢你講架
姐係喺你心目中 cctoy就係一個立場行先嘅標籤
“喺你心目中 cctoy就係一個立場行先嘅標籤”
係吖
立場行先咪對人不對事囉柒頭皮 扭擰

咁我形容賣淫者為妓女係咪立場行先對人不對事呢
算鳩數啦你諗埋啲濕鳩例子 講到明個標籤係針對黃絲 仲想拗自己對事不對人
係咪男人嚟㗎扭扭擰擰
咁你駁唔駁到我個濕鳩比喻
又或者可唔可以證明到cctoy非立場行先係對事不對人呀
同埋我真係冇講全部黃絲都係cctoy喎
我話cctoy係黃啫
濕鳩呀 講緊濕鳩到都唔知你噏乜柒呀 妓女立咩場呀 諗過個啦文盲
上面仲想拗個人字係指個人 笑撚到我
cctoy係黃 咁你又噏乜春針對行為呀 姐係有呢種行為但藍嘅你咪扮睇唔到囉撚樣
對事不對人
立場行先而親中咪叫小粉紅囉柒頭
你係咪想人哋叫你小粉黃咁會令你開心啲❓️
定你想話全部黃絲都係cctoy❔️
係你唔怕講🤣
咁藍呢
唔知呀 咪叫小粉紅算
好撚弱智呀你 仲扮晒嘢包裝到咩針對行為 對事不對人 踢爆你道德傲慢就喺度扭扭擰擰唔認 問嘢答唔答又食迴力鏢 應一應都唔認
根本你班網絡流氓成個手法就係死拗爛拗 搏人廢事覆你 一有人駁你就露晒底
今晚臨瞓再諗下被我撚咗成日學到乜 知你care尾彩喇 俾你啦
哎呀,公道講句
你又死雞撐飯蓋撐得肉酸咗啲嘅
仲要特登用icon更加柒上柒
你條柒頭皮今次真係醜死怪🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
立場行先咪對人不對事囉柒頭皮 扭擰

咁我形容賣淫者為妓女係咪立場行先對人不對事呢
算鳩數啦你諗埋啲濕鳩例子 講到明個標籤係針對黃絲 仲想拗自己對事不對人
係咪男人嚟㗎扭扭擰擰
哎呀,公道講句
你又死雞撐飯蓋撐得肉酸咗啲嘅
仲要特登用icon更加柒上柒
你條柒頭皮今次真係醜死怪🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
咁都打到飛機
你呢堆說話除咗執我口水尾懶係抽後腳之外
好似冇咩論點喎
不過反正你哋CCTOY終到最後贏家啦
恭喜你又撚到我呢個5毛一戙都冇
你哋班重度自閉係需要連登呢個小天地發洩現實的不滿嘅
不過記得唔好走向犯罪的道路重蹈老鳳哥嘅覆轍喎
又要串又要縮
佢一邊捉5毛一邊自瀆
公道講句 鳳哥炒車會say sorry,呼吸蛇炒車就柒都唔會認 呼吸蛇應該係政權派落黎特登做臭黃絲個朵
唔出奇
佢講到黃絲全部都係冇理性嘅精神勝利撚
其實都幾侮辱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞