Channel C: 你地網民post得啲野上網 我就可以拎黎用 拎黎賺錢 唔想俾我偷圖 就唔該落水印

760 回覆
111 Like 521 Dislike
嘩,咁撚搶口,罷睇
立即退訂
中天喺台灣出名紅底, 報導偏頗
報假新聞報到個電視台不獲續牌
我相信啲記者咁做係唔想連個網台都執埋
佢駁唔到個既留言就全部唔覆
弱智/弱能仔 畫到出腸先知柒
咩先唔先 我就係話緊直情唔洗答你
你認為要答 就答我249
你唔答 句縮頭烏龜就指返去你度
點解昇哥唔阻止佢地
支持民主係零舍大枝嘢啲
我都覺得以你智力好難理解我嘅答案
所以懶得答你
講真 佢地channel仲有咩好睇
先唔計佢可以報既內容空間都接近冇晒
佢地既報導手法低劣 咩肉類分割員 聽一次就搞笑
我地黃絲不嬲係世界嘅中心 道德嘅標準 人類嘅榜樣,你條五毛唔洗抽水喇,我地黃絲冇可能會做錯,你話我地犯錯只係你地世俗智商未去到我地水平平

食正迴力鏢啦撚樣 柒撚懞懞咁為駁而駁 成日copy人當駁咗又唔撚用腦
呢個台只不過係網上消息嘅搬運工
謾罵泥漿摔角❓️🤔
死甲甴真係同支那人一樣日撚日靠屈自己講過嘅野就粉筆字抹撚左佢,你條死乞衣都係躝返去練念力啦過街老鼠咁撚樣為乜
你都駁唔撚到 個討論咪完咗囉 唔笑鳩你仲可以點
做人無公關食得屎
條柒頭用機構身份成個爛仔咁鳩屌人
以為自己好串好威威
答唔撚到就躝啦死甲甴真係唔撚柒要面
其實點解你覺得我會唔敢講cctoy定義呢
我又唔怕得罪你哋
條撚樣即刻縮條白卡公屋死甲甴係咁,以為攬炒左自己有得翻身結果依然係一隻死甲甴
比領事館屌埋啦
佢地係咁你話靠呢班冇撚腰骨嘅人點可能贏
佢哋最撚柒係明明立場行先與小粉紅無異
但又要扮曬理性客觀中立
隻甲甴仔練得念力你想佢學歷同智商有幾高,條撚樣個沙盤推演仲要炒撚哂車,條友細蚊仔係要捉下字塞
其實班賤種係youtube comment不嬲都係咁

之前好幾單黑社會兇人
佢就blur黑社會唔blur路人/看更
俾人圍屌佢話傳媒應該保護當事人
佢就發撚曬矛屌人打手抹黑
話黑社會要尋仇一早點咗相 佢報唔報都一樣
連登消息仲快過佢地
玩咗成朝你先蒲頭㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞