Channel C: 你地網民post得啲野上網 我就可以拎黎用 拎黎賺錢 唔想俾我偷圖 就唔該落水印

760 回覆
111 Like 521 Dislike
咪答咗你❓️🤔
cls 除左柒,仲一下撚哂撐佢哋班人
唔是 你307寫明懶得答我

屌你用下腦先打字啦
咁你答撚到未?定真係要咁撚肉酸?你代表緊咩群體你知架呵?0 backbone
呢個都係一個回答嚟
仲有我對智力嘅評價
台灣都吹奏

問完你冇覆就當你得
佢哋係支持民主嘅群體
姐係你個回答就係唔答
咁睇返305 你就坐實你口中嘅縮頭烏龜 迴力鏢
🤚
台狗屌打留港畜
上面咪仲有個7頭係度死撐話channelc撚緊00後
咁樣精神勝利打飛機笑到仆街
又咁講
我問你嘢你就鳩撚屎屎唔柒答
你問我就老撚奉要答你❓️🤔
仲繼續柒 我認為唔需要答呀 你認唔認同唔需要答吖?
我個問題明顯係針對此po topic
點解你覺得唔需要答嘅🤔
本身已經7,仲要咁樣兜。
再睇呢個垃圾channel仲低賤過睇幫港出聲
Logo係黃
咁討論cctoy呢個字眼喺你眼中係on定off topic呢? 因為我個問題係源自你同其他人用個字先
我off topic等如你都off

我就認為全部都係on topic嘅
等睇你copy我然後自打嘴巴
陳朗昇就係一條撚屌
咁大個台既公關 d 口吻成個中學雞咁 咁撚唔專業

質素低撚到 以後唔撚睇呢個柒台d野
呢個po重點明顯討論緊c記對與錯唔係比你入嚟捉毛喎😓😓
即係如果有人話你老母做雞你係咪又要走去回應然後堅稱係ontopic
又分化?
當你自己two steps ahead 咩
又loop 咪話我唔興用五毛呢個字 唔好屈我捉毛
如果我叫你詳述cctoy定義係offtopic 咁姐係嗰層對上你用cctoy字眼嘅留言都係offtopic啦
佢啲黑社會案好多都係老作,試過有單明明係醉酒鬧事,都比青奴屍話江湖恩怨
呢度呀柒頭 懶得答我姐係駁唔到
你自己copy人哋argument當答咗唔撚用腦 最後自己打個結綁死自己食迴力鏢
係咁死loop爛loop都唔影響你柒咗呢個事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞