Channel C: 你地網民post得啲野上網 我就可以拎黎用 拎黎賺錢 唔想俾我偷圖 就唔該落水印

760 回覆
111 Like 521 Dislike
🤚
🤚
已經特登唔tag你仲要自己衝出黎證明我係啱都有嘅
做傳媒平時啲報導已經偏頗
仲要唔正正經經,學人濕濕鳩鳩
柒左少少
昇狗收一收岩啦
收皮個收呀🤏
🤚
呼吸蛇正式俾人撚爆左雙非真係雙非特別易打穿個玻璃心
呼吸蛇 :
你好似對"對事不對人"呢5個字有啲誤解喎
即係假設如果你老哥喺火場救咗個細路
我話"念力傻閪CCTOY搏乜撚嘢呀"
咁就明顯係對人不對事啦, RIGHT?
而我對CCOTY嘅definition係針對佢地行為而言
咁好明顯係對事唔係對人喎
至少我喺J圖PO撞到你都唔會屌9你CCOTY啦
keep yapping🤚
昇狗要收皮啦 過撚哂氣仲扮哂野
又要扮唔在乎又要覆個濕9 ICON
垃圾台
呼籲大家咪睇呢啲page
呼吸蛇真係好撚柒
擺明係想玩標籤人攻擊異己,想人因人廢言,又唔敢認
想攬條柒頭channel又唔敢認,想扮公道伯,我唔係撐架咁
上個網發言都咁撚廢
影衰我地黃絲
report佢洗板先
連登五毛多撚過正常個人用戶又一例證!
仲覺得係針對行為? 你講明cctoy係一班社運「失敗」嘅人 已經係指緊親民主陣營啦
對人個人字唔係指individual喎呀老哥 你針對立場已經唔係對緊事啦 即係已經對緊人啦 柒頭皮你真係蠢唔係扮個喎 仲諗埋啲戇鳩例子懶得意咁
垃圾黑媒
佢自己話人地口講不分黃藍實際針對黃台CHANEL C呀
屌收撚皮啦

大佬呀, 又係你叫我定義CCTOY嘅
咁CCOTY唔係黃絲係乜𨶙嘢呀!腐屍呀?
即係你叫我形容非洲人係點
我話佢哋又黑又窮唔通你又話我種族歧視咩
咁你用cctoy字眼你咪已經對人不對事囉撚樣
咁你on咩ground去評論我post過往留言係屬於對事定對人呢
你咪我問點定義CCTOY?
咪講咗:
1.不問立場一味死攬
2.捉毛當做嘢(即係你嘅"補充層主背景資料")
咁既然有呢啲行為嘅人可被定義為CCTOY
又點算針對人呢?
你話人港豬藍絲又係咪對人唔對事呀?
扮嗰個YouTuber Nikocado
要錢果排就哭喪咁,幾咁humble
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞