Channel C: 你地網民post得啲野上網 我就可以拎黎用 拎黎賺錢 唔想俾我偷圖 就唔該落水印

760 回覆
111 Like 521 Dislike
咁姐係你鬥氣唔講 係因為你自己都唔知copy人駁完自己係企喺邊個位
成班熱狗網絡流氓 打口水交就識 真係有人駁多兩駁你班弱智/弱能仔就露撚晒底
所以話你哋邪教信徒真係無講錯
嗱 覆多我兩覆執返拃沙 拎咗個尾彩咪開開心心出返去囉 上面啲柒嘢就自己收埋反省下啦
咁撚搶口嘅媒體真係第一次見
根本一鳩樣,信嘅野唔同咋嘛不過唔驚嘅,呢班撚樣冇乜作為,存在價值除左墊屍底沒有其他
啱起身=.=
傻仔 我成個post覆咗百鳩幾次 唔該你逐個覆返我
我明channel C 本身個soruce係個facebook page
而家本身個作者有要求嘅,佢咪睇下點配合囉
唔駛咁串嘅
連登會員仲多過佢地followers
連登屌江文惠黑悟空政府又多料過佢地
課金比佢地有咩用
嗱 你話我熱狗就擺明老屈啦
你打乜𠹌嘢稻草人先❗️
尾彩呢 就留比你
你比人屌到撻皮需要多啲
得啦死甲甴你返去玩你嘅念力啦,永撚遠記得你條冚家剷係屋企涼撚住冷氣教人香港人要死得夠慘情,唔見你帶頭嘅死甲甴?
係囉 你班信眾通常都係唔夠講要班馬
今日得件雞樂入嚟覆咗兩下就放飯 搞到你食迴力鏢面懵懵
價值咪比人玩下
🤓
我玩得好開心喎
一啲傳媒嘅職業操守都冇
大家咁話啦

我哋做緊社會實驗
答撚左架喇?你自己睇下你個死樣自己講撚完嘅野連正面回應都唔撚敢定你其實支那仔黎架?死雙非定點,同支那一樣敢講唔敢認咩?我屌撚完你呼吸蛇係甲甴我至少敢認喎,真係架,你條撚樣真係冇撚用架,你人生要有幾撚失敗呀?少少腰骨都冇?型返次吖甲甴仔,你代表黃絲架屌你老母
肉撚酸到
佢連評論c記都唔敢
蘋果出身記者學人講識業操守

有無禁天真呀
Channel c 黃左係邊

Yellow journalism就有佢份

run左幾年有報過政治新聞?

樓下花店嘈交佢就大肆報道,啲時事港聞佢都隻字不提啦 唔好再餵人血饅頭俾佢食啦,佢係新香港體制內嘅網媒嚟
柒咗=社會實驗,唔信嘅都係kam撚
呢間野開始時都正正常常,自從個昇哥入埋去做後個格越嚟越西,佢哋永遠啱晒有錯唔會認。另外加咗個18樓c 座風格既老土阿叔旁白後,唔想耳朵流產同打冷震,所以好多片都skip咗。 懷念有旁白師既Channel C
嗰件蛋散同你哋最憎嘅自由之子有幾分相似
你就算啦 都算嗲到300幾層 雖然最後都係敗走
「黃」嘅係零舍大枝嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞