Channel C: 你地網民post得啲野上網 我就可以拎黎用 拎黎賺錢 唔想俾我偷圖 就唔該落水印

760 回覆
111 Like 521 Dislike
好在佢連喺呢個po都揸唔到權力咋
上面另一件柒頭一時又話㩒入時事台就算係 熱門入post就唔算 一時就開post先計 你而家更加講明係社運問題
你班賤種成日話咩不分黃藍對事不對人 而家你個標籤咪分立場對人不對事囉 一定你就直接鬧支持民主自由嘅香港人 喺度用啲vague標籤打稻草人 用模糊定義取寵
咁咪block我囉
🤚
1。自由之子講嘅嘢 代唔代呼吸蛇您立場❓️
2。我所講嘅特徵一定要套用喺黃絲身上❓️放喺小粉紅都可以㗎😁😁
3。口講支持自由民主有咩咁𠹌難 你呢啲咪就係我講嘅道德傲慢囉
都話我唔係時事台駝鳥
有記性啲👌🏼❓️❓️❓️❓️❓️
你講明社運「失敗」喎 喺你角度睇 小粉紅失敗? 藍屍失敗?
你明顯指緊黃絲啦 引用返你講法 扭扭擰擰係咪男人嚟㗎🤔
你直頭同post失憶添 同一個point loop 4 5 6次死屈爛屈
咁有冇講錯先
即係講返呢個topic
你哋咪又係齋睇立場你咪死攬
咁唔通你口中支持民主嘅人士即cctoy唔係黃絲咩?
我講社運有咩問題😲😲😲
偷圖都仲可以理直氣壯
咁你又錯喎 #6 #27扮晒嘢嗰兩件咪唔係支持民主自由
你講得社運失敗 姐係你定義嘅cctoy等如黃絲
姐係你根本立場行先分黃藍
另一邊廂你班撚樣就喺度扮撚晒嘢叫人不分黃藍 話人對人不對事
支持民主自由係你講過喎
不分黃藍係咪我講❓️
你記性好提下我
我幾撚時講過唔支持其實你到底知唔撚知咩野係民主你所謂支持民主但一直引導人去跟你嘅思考模式你確定呢個係民主唔係思想引導?民主第一樣特質係base on FREE WILL喎?
76你咪叫人對事不對人囉
跟住你用cctoy模糊標籤打稻草人攻擊黃絲
咪自打嘴巴囉撚樣
你唔只記性差直頭弱智/弱能仔呀你
🤚
對事不對人同不分黃藍係同一樣嘢?
柒過勁多鑊
低質到pk
講緊你定義嘅cctoy字眼已經係分黃藍 係對人不對事呀 死傻閪
CCTOY本嚟就係一群人嚟
試問如何DEFINE佢哋而唔"對人"呢?
咁姐係你都認你係對人不對事啦
咁你on咩ground去評論我post過往留言係屬於對事定對人呢
喺thread回覆算唔算申請關公
支持佢地當抗爭做左野
不忘初心,心繫手足
轉頭去淘寶個心都舒服啲
屌你老母又答唔到 講到尾其實所謂支持民主係支持黃絲式特色民主姐
你真係覆覆下被我撚到為駁而駁 唔知自己做緊乜
呼吸蛇你答唔到無謂獻臭啦,你咁落去只會越黎越多人同你割架咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞