Channel C: 你地網民post得啲野上網 我就可以拎黎用 拎黎賺錢 唔想俾我偷圖 就唔該落水印

760 回覆
111 Like 521 Dislike
咁佢要執尾彩,俾佢囉係得咁多料姐
做咩縮呀 你拎走咗社運失敗嗰句喎

咁姐係大家都一樣off囉 咁你答到305未
哎怕咗你
我眼中cctoy係一批只看意識型態不看實質
自以為道德高尚嘅民粹主義者
社運失敗後因憤憤不平
只有標籤自己心中敵人嚟自我滿足嘅loser
滿意未🙏🙏🙏

社運失敗嗰句已經見到你係針對立場 唔單係針對行為
扭扭擰擰做乜姐 鬧黃絲咪鬧黃絲囉 做乜又要道德傲慢堅持自己對事不對人係針對行為
你追晒400幾個留言未先柒頭
我上面已經提議咗佢拎尾彩出返去反省 佢聲稱自己唔care又係咁繼續覆
正義嘅呼吸蛇又戰勝咗幾個5毛啦.
距離民主進程又一大步
其實你見到個irony未 你係咁指責人哋嘅嘢 你自己做到足
I’m always two steps ahead
一早叫咗你拎尾彩 拎完返出去自己反省下架啦
又要繼續駁繼續柒
Nikocado 係真係舖排左好撚耐,呢啲垃圾gimmick台做唔到架喇
"社運失敗後因憤憤不平,只有標籤自己心中敵人嚟自我滿足嘅loser"
一來形容你十分貼切
二來好明顯係講緊佢哋既行為喎老友
都唔明你不停LOOP話人對人唔對事做乜
即係假設有個女性出賣身體換金錢
唔通話佢係雞又叫對人不對事咩
係呀?
我死攬邊個呀? 李家超?
我捉邊個5毛呀? 斷估你唔會當自己係掛
「社運失敗」嘅人咪指稱緊親民主立場嘅人囉
咪對緊立場囉 咁咪對人不對事囉 喺度死拗爛拗唔認
講緊對人不對事同道德傲慢呀撚樣 借啲意扯開話題

屌你老母上面咪講咗囉又要講多次!
CCTOY當然係講緊黃絲
我有否認過咩?
但唔代表我話個撚個黃絲都係你班屍吖嘛
我唔會喺成人台見撚到你個柒碌就屌家嘛
咁又點撚樣針對你哋呀
我咁樣對人唔對事同道德傲慢法先?
咁你用cctoy標籤咪已經係對人不對事囉
咁撚顯淺嘅嘢 扭扭擰擰道德傲慢雙重標籤
咁你行為滿足ccoty標準咪用呢個稱呼囉
唔通你唔會鬧人柒頭懵撚嘅咩
柒撚懵懵咪會比人“標籤”囉
咁姐係認咗係對人不對事啦
撚樣 「扭扭擰擰」
咁就唔好咁「道德傲慢」走去評論人哋係對人定對事啦死傻閪
你呢個post柒咗勁多鑊
Channel C默許大家將佢哋嘅片放去b站營利
企業良心
哎講第一萬次
你做出cctoy嘅行為
咁咪就係cctoy囉!
即係正常人會以妓女去形容閪窿換金錢呢個行為
明未❓️
根據你嘅定義 個標籤就係用嚟借代黃絲一詞 絕對有立場行先嘅成分
你用得呢個標籤 無論係鬧緊一個人 抑或地圖炮 本身就已經係立場行先 對人不對事
明未❓️
我講咗唔係啦喎
除非你認為自己就係黃絲代表
你啲捉毛式精神勝利代表咗所有社運失敗後嘅黃絲所為
咁我就眞係無嘢講了
其實係扮黃
又縮嗱? 社運失敗後因憤憤不平喎 唔係黃絲唔通係藍屍小粉紅咩
呀扭擰生 柒咗就算啦 喺度死lur爛lur 好閪肉酸呀
你老母有塊閪
妓女又有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞