[月經] iOS集中討論區 (261) 9月20號門市先有機睇

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
借問聲SA有咩好?

我係csl 但都未見有support
仲要cut左dark mode 暗黑app mode
未有ai 做乜咁多心衝嘅
觀望緊ai如果唔好用就17.3 養老算
MacBook 開iPhone hsbc app 會del走左face id
一到呢個時候update,啲人嚟又話發熱,驚呢樣,驚果樣,跟住電池健康下跌1%就嗌生嗌死世界末日

又話驚啲app開唔到

真係唔明有咩好驚?

5G SA先係滿血5G
香港得CMHK試緊
csl係未有的
我想問下你地會用D咩app睇片/電腦下載落黎既mp4?
另外除左itunes仲有咩好方法將電腦既mp4 擺落電話?
喺mac 用完touch id 佢會彈try passcode again 之後冇限loop打password 同touch id 都係開唔到
中文os配中文Siri
兩溝冇份
我試左超過十個app都正常unlock到
或者你試下2邊都reboot下
每分鐘幾百萬上落 唔好話唔驚
你.1 version新過正式版18.0,點更
vlc
同一wifi下
係電腦打番你iphone vlc入面個網址
就可以直接拉入去
超方便
岩岩更新完插住電由佢自己係background run一晚是常識吧
ok 謝謝
不過如果好大量
我會直接set個emby media server
唔係好大量, 可能有時有d劇想擺落去睇下je
好耐冇咁做了
以前好似用km player, 係咪唔好用的/其他更好?
唔想煩直接用我講vlc個方法啦
最易最方便
ching mac 係用緊m chip 定intel
我15 同11 都試過就係unlock 唔到啲apps
懷疑係我部mac 太舊
m2 mac
iphone我都係15+11
其實而家仲有冇必要堅持用ipsw更新?
定用OTA就good enough
問都問到你咁既態度
自己睇
唔識真係唔建議再繼續玩beta
由16.7升咗17.7
次次都係只升最後一個版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞