[月經] iOS集中討論區 (261) 9月20號門市先有機睇

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
以前 唔係咁架

普通 唔會勁過上一代pro

之前唔會用同代u 架
2021以前普通同Pro機咪係同代u
希望有菜鳥
新野平$200 算係咁?
因為上一代17 工藝未成熟 太伏

而家a18 成本平左 性能又好左

先會轉晒兩部一齊a18
我見有review話
iOS 18下apple調低咗a17 pro的geekbench評分,令到A18勁過A17pro
你點知
有KOL 講過
冇乜分別
有冇邊個講左舊電勁左幾多
最期待都係舊電
打機冇變, 睇片多3粒鐘
from 鐘文澤

好似仲未有battery drain test
https://www.threads.net/@andyto/post/DADvHGxxG-h

幾好又係香港,啱啱第一次睇到佢啲片,唔差
如果玩60fps既動作game
120 hz既16 pro 同16表現係咪一樣?
我記得有講過係早幾日借俾佢哋拍片
apple watch 冇戴上手 鎖住嗰陣冇來電通知
請問點較先可以唔戴嗰陣都有來電通知
我之前明明得
Ipad pro m4 update唔到ipad os 18 有無人都係咁?
really?
想更新17.7 禁完今晚更新得返18.0
仲要唔係一開始就有
嗰陣買14 pro到手先發現 屌那星 明明個鏡頭係做到48mp 點解要影RAW先有
之後先update返有HEIF MAX
真心on9
更新後變磚蘋果緊急撤回 M4 iPad Pro 的 iPadOS 18 更新
https://liff.line.me/1544998575-dRP8PO9n/v2/article/oq3Wxvw?utm_source=copyshare
以前係,可以開新機
Ultra wide 都得喎,留意15:45
https://www.youtube.com/watch?v=cRPBp2tRxFY
又想試佢
想問下有無巴打知macOS個iPhone Mirroring無法連接iPhone係咩原因?
我已經update咗iOS18, 用同一個apple id, 同一個wifi, 開哂藍牙, 平時都用到handoff
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞