[月經] iOS集中討論區 (261) 9月20號門市先有機睇

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
好唔鍾意切換/開app個motion
變左閃一下咁而唔係以前順住有個拉既動作
自膠 原來一直開住暈車浪mode先會咁
我xr係繁體廣東話語言+廣東話siri有18.0
https://youtu.be/QK_t1LfEmBA?si=BKWELVStbiabY3dF

大陸既評測真係唔同級數,好pro
一早已經唔得啦,有問題要自己拎去蘋果維修更換
個ui整到咁細點用
有冇更新完iOS 18之後個計數機係有問題?
當你加數去到6個位 再不繼加落去 去到一個位想del左個數字 前面個數會變左e數 之後個數就變撚左勁大
https://youtu.be/QqTSnI0bfFk?si=b2jWKlrRMFer3UXF

呢代終於改善左lens flare 問題
唔好拎極客黎比
佢地真係面向專業級
香港果d比港女同咸濕佬睇
15 pro 升咗18 打字選字建議明顯慢半秒
係咪只能reset?
16pro max啦,完全體
連外國佬都睇就知有幾pro
CNET話打機時會暫時熄咗個Camera control ,應該睇片時都會?
大力宣傳AI 但最快10月先有(US)
Camera Control 又唔就手
control centre 橫向係咪冇得較?
大陸有部分係唔錯, 但極客係全球最TOP果幾個之一, 無得咁樣比
有無12pro用家up咗iOS 18體驗如何?
ios 18咁慳電?
14 Pro本身ultra wide同tele都係12mp 唔會因為HEIF變咗24mp
Main cam本身就已經係48mp
想請問 RCS 香港關唔關事?我update 左 iOS 18
但無果個on off toggle
Plus同Pro Max最高可以38W充電
但只維持兩秒
我11PM, 用IOS18, 竟然覺得係耐用左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞