[月經] iOS集中討論區 (261) 9月20號門市先有機睇

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
唔可以色色啊,
其實佢算咁多YouTuber入邊把聲我順耳啱聽
屌 啲報紙佬寫到好似已經有咁嘅
我都係炒bug,beta中期已經係咁
解決方法應該Mac同iPhone 登出再登入

但我Mac同iPhone各十幾張卡所以我keep住冇搞,特別Mac

27轉咗23
之前都冇pro
用落ipad 既x y z 我覺得唔應該歸當係pro
咁個ultra wide影HEIF有無得砌返落24MP?
隻game冇120hz嘅話都係一樣
唔該哂巴打,咁我都唔搞住,睇下apple會唔會fix個bug先
出完評測 又一堆cut 單
睇片Pro max camera control 個擺位

錯晒 唔岩位的

細機都勉強岩位
笑撚死所有review清一色屌粒camera control
Macbook mirror咗iphone之後點樣喺MacBook 度睇到iphone嘅noti?
其實我有諗過右手打橫拎住睇片會唔會成日hi到
想問問大家whatsapp 既android move to ios功能
係咪就算10幾年前既對話同相 影片都可以全部轉移
會唔會有D轉唔到

另外我見官網document話move to ios 唔可以正常轉移頻道內容
想問係咪姐係group?
如果轉唔到group都幾大獲啵
$200

信用卡回贈
來回交收時間金錢
計計埋埋隨時慳得果幾十蚊
13等現貨升16 pro
但諗緊update上ios 18試下會唔會太不智?部機之後會畀屋企人用
叉電 過data 維修
三樣都搞掂就可以portless
同埋iOS搞得掂 遲啲其他裝置都可以跟

歐盟好似淨係限有線叉電嘅要用USBC
咁掹走有線叉電咪又解決一個問題
You are holding it wrong
我做Reviewer都屌鳩蘋果啦
啲人個個都淨係睇AI
你出部機嘅時候就乜撚都冇
測條毛咩 邊個睇我條片呀?
佢啲觀眾係啲女
根本唔睇Spec
淨係講顏色都夠
要還既
同埋做得kol邊個想要件product
我收真錢仲實際
反而係啲商家想俾件貨你當俾左錢
5萬訂閱廣告費有50k?
師兄條數邊度睇番黎
https://telegram.org/blog/move-history

我建議你用tg backup一次先
梗係要啦

事前派比你開箱,要貼錢都大把人排隊,大家純粹互賺曝光率

唔駛還果啲係贊助,贊助得嘅通常有一定嘅條件

再勁嘅就代言,一定有合約,唔準用對家野,牌子內大部分嘅野任拎任用,但apple基本上都唔需要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞