而家Apple唧牙膏唧得咁撚過分,你認為幾多年換一部機先感受到新玩具既感覺?

377 回覆
245 Like 29 Dislike
十年磨一劍feel
不過把劍又唔算係好利個d咁
出返3.5 mm

silent switch

諗個方法可以copy and paste / select 喺螢幕邊嘅字 而家都跟唔想20年前nokia / bb
Paper thin 真係笑撚咗,照吓塊鏡就睇到你毒撚紙咁薄
用𡁵11,用人哋部14拍片,quality 係有明顯分別
舊電打柴,原本想換,但今朝起身一睇,屌,都係換電算
隔幾多年先 feel 到相機有分別?
用緊12 pro max,
仲係好順,
唯一缺點就係粒電
本身諗住今次換,
但睇完發佈會,
完全冇興趣去換
點解低光影相就咁好,但低光拍片就冇,我最渴望嘅升級係呢件事
好似立左法 判Apple 輸
假設軍用手機1個月叉一次電

只要Apple/samsung出嚟3-7日叉一次電嘅手機,保證會有轉會潮
可能佢買a31呢

我都可以講 我用左咁多年samsung 都發現同新iphone差唔多 好似samsung仲順d添

s20 vs iphone 15
我唯一覺得呢五年嘅突破就係摺機其他咩鏡頭勁d cpu 勁d 都係差唔多
唔係你想點
買部android 又話100個CUP 200個RAM然後都係hang機
之後日日刷日日hang機又好開心?
咪又係嗰幾個app
出嚟做嘢你就明架啦小朋友
摺機就唔係電話idog 真係勁
之前用緊iPhone 11,轉左iPhone 14 pro,下部應該過多兩三年除非有新野好吸引
唔會有新意 等IPHONE20大改先換
8都順啦 但真係唔夠位要換
多左5倍鏡 15pro max 先有既野比左16 pro
3星AI又更新咗,會唔會再WOW一次
條友文科仔
依家靠焗你升IOS 買新機
AN 機都係, 麥當勞 APP 最少AN 10先可以安裝, 舊果批中階機其實重好流暢使用, 迫你買新機
事實就係唔slow down 都睇唔出嘅分別⋯⋯跟住同人講自己睇得出自覺好撚優越
https://m.youtube.com/watch?v=vwqIGuBpCus

同係部得果6-7寸都冇嘅電話上追求4K畫面嘅on9仔一樣
下一個intel
無限電 係要攞諾具爾獎😹 能量守恆定律都唔洗跟
用開果班傻閪咪又係合埋眼照買
係到屌有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞