而家Apple唧牙膏唧得咁撚過分,你認為幾多年換一部機先感受到新玩具既感覺?

377 回覆
245 Like 29 Dislike
11pro仲要輕到癲
5.你有$去join個真無限5g上網plan咪解決到
摺機=傻鳩毒撚專用
仲用緊X用左7年
望住部16仲樣衰過依家用緊部X有啲想再戰多一年
其實假設佢唔係刻意OS拖9慢你,的確用三到五年都OK。

利申 : 我商用通訊小號機一般用5年+
華為你值得擁有
幾井底
公司電話用緊5s ,不過只會用whatapp 同電

單手機真係好好用,一路等緊佢出返呢個size
根本X個 form factor 手感屌打近幾年d pro機
又大又重到磚頭咁
11轉15pro
應該可以等20pro
13mini咪就係單手機,好好用
13 擺明係120Hz 啦
你d 閱讀理解能力小學生lv
有冇人仲用緊11
點解apple唔出摺機?摺埋係iphone打開係ipad一定勁受歡迎,又可以賣貴啲,話摺機未成熟嗰啲不如去睇下實機先,個較位已經整到好耐用,Google 同好多中國牌都可以整到摺埋同iPhone 一樣薄,條痕又越嚟越唔明顯,講真iPhone 以前pat陰同而家塊額頭咪仲顯眼。
6s上12 其實到而家都係開心使用
心郁郁好想試吓Pixel 但逃離唔到生態圈
呢條片frame rate得30,唔用slow motion 睇到先奇

實際上你出去搵部實機掃下實睇得出,
如果你睇唔到分別既話就恭喜你,
買mon/電視/電話/電腦可以慳返一筆。
堆摺機既銷量已經証明左無你想像中咁受歡迎

就好似ipad mini咁
耐唔耐就有人話好好用,點解咁耐先更新一次
真係大賣既話唔通apple會嫌錢腥咩
其實手機/手提電腦
apple果款promotion技術先係正路
只可以set死hz都係哂氣
除非有核電機
用緊12, 除咗係要成日叉電, 其他都冇問題
又可以再戰一年
依家第四年 淨係有衝動想換電池
一於戰佢老母
用來開call

係室外講嘢最後都係要有線耳機對著個咪講
最少都要3年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞