而家Apple唧牙膏唧得咁撚過分,你認為幾多年換一部機先感受到新玩具既感覺?

377 回覆
245 Like 29 Dislike
An機早幾代旗艦機已經玩緊啦
係得Apple 當ifan 狗咁撚
事實上幾垃圾都好
用開果班一樣不問價買最高
顏色呢 咁重要唔井
6s=>11=>諗緊買唔買15
Apple幾時出摺機?

三叔摺機有埋AI玩 真係有突破

Apple都唔知做乜7, 一係加個島 一係改個制
AI仲係唔湯唔水咁, 如果唔係app store私隱問題,晨早轉會
可能佢意思係發明到一種充電方法可以將renewable 既input keep住大過正常使用電話既用電量呢

唔一定要唔打破能量守恆既
先唔講香港用唔用到AI,暫時show出黎既功能唔吸引唔會想換
最實用係d銀行app之類逼你要ios幾以上先用得ed
我諗唔係ed限制既話,舊電仲頂到既都唔會換
12 pro max 轉左粒電仲係好順
出3..5做咩
之前都係11 Pro 頂到上年11月已經極限頂唔住換左15 Pro Max都唔知點頂 係咪中間無更新過
又煩又要等佢load
低光拍片用主鏡就得,唔好zoom/用ultrawide

物理限制,而且一秒一定係30格,無得好似影相咁長暴光
(有既,變咗拍王家衛)
an機疾到有delay
apple 除咗vision pro 係有睇頭外,電話真係炒隔離功課就算
1年換一次 都係比5000幾有新機用
拎去換電都係幾嚿水
摺機冇撚人買做乜要出
你咪一樣乖乖地係到用IOS , 因為你知, AN機既唔安全
你繼續說服自己啦
咁人地用左slow motion嘅,事實上常速下唔會覺疾。 我係想講啲分別唔用slow motion都睇唔出嘅話,花資源去提升哩一種領域係吹毛求疵多此一舉。
睇kol評測好似特登搵新野優點講
2000幾吹到1tb trade 128gb?
好耐之前買左部samsung
個鏡頭可以180度轉向,一開頭係幾得意
但部機玩多2玩發覺好多缺點
機身重唔在講,加上頭重尾輕
有次落車部機係褲袋一sir sir左出黎
跌爆埋醫返都哂醫費
幾時出到部機識飛天
一日都係$14左右,好抵
以當年嘅角度係唧牙膏,m額細咗,多咗120hz

但而家對比番以前,覺得以前算畀面
iphone7 都接近用唔到仲iphone5
大食少少既app都窒到傻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞