26歲M禿開始食咗印保一年幾副作用跟進

505 回覆
73 Like 73 Dislike
偶然,瞓醒覺就唔痛
其實點解唔直接帶假髮就算?
認真 咁咪解決晒啲問題囉

我都知食藥點都一定有用 但係嗰個作用真係好微細
30歲前仲係咁後生 唔通你成世咁keep咩?
去到你30中咪又係又再甩過

咁不如直接假髮搞掂佢咪算 而且而家啲黏貼假髮咁鬼死真 買貴啲靚啲 直頭帶住佢游水做乜都得 100%完全冇人知係假
好多連登仔想睇住人死,食藥後冇性能力同生cancer,咪叫人食藥
搽藥只係幫助血液循環等你快啲有嘢睇
師兄食咗藥都狂甩應該好嚴重
因為基因真係好關事 好多人本身個家族係會禿頭 基本上就冇得避

調返轉有啲人 夜瞓食煙飲酒乜嘢衰嘢都做齊 但係老咗都仲係超多頭髮

其實做緊嘅嘢冇得講究咁多 的確你嗰啲療程保健品係有少少用嘅 但係真係少少咁大把囉 倒不如慳返啲錢 去吓旅行 周圍玩好過啦

而且仲咁後生 咁咪有排食? 真係唔係話咒你 你本身個基因會禿 俾你夾硬捱到中年 到時咪又係會越甩越多

我夠好羨慕身邊我啲皮膚又好超多頭髮嘅朋友 佢哋嗰啲洗頭水都係亂鳩咁買 又唔健康 去到而家五十幾 唔好話禿頭 頭髮多撚到完全冇甩頭髮徵象 冇計㗎 基因主宰一切
頭髮多油脂塞住,食藥可以改善?
老實答你
其實係心理作用

頭髮本身其實有咩作用 咪凍嘅時候個頭可以暖d
但係點解咁多人都介意
咪形象問題 同埋自己嘅心理健康
當你係20歲30歲果陣 M禿+地中海
唔係咁多人心理可以承受到其他人嘅異樣目光
但係大大下 可能到40 50歲果陣
身邊個個都係咁 就會變得冇咁介意
簡單黎講 20 30依個年紀 係睇唔化依個嘢
唔係話冇得避就唔理佢

至於戴假髮
我自己就未戴過 不過個人覺得日日都要痴上去係咪會好麻煩
同埋會唔會好容易甩 或者 睇上去好假
有冇戴假髮嘅ching可以分享下
你自己上YouTube睇大把片介紹
而家啲假髮好似先進好多黐住喺個頭皮 好似可以貼喺個頭幾日間唔中先攞出嚟洗吓個喎

超真實 仲會模擬埋頭皮 完全唔會甩同埋睇得出係假
用假髮解決到既問題,要食藥用自己健康嚟博同交換

樓主

利申:兩三個禮拜就要鏟青+偷薄
保大頭唔保細頭
其實有冇野係可以控頭油
其實植髮係咪一勞永逸?
有無最新前額相

用假髮片算
更加自然
有冇變肥
肥都喺自己食肥,邊關隻藥事
我以為個原理令你睪丸酮/雄性荷爾蒙減少
咁咪會肥
點解唔番大陸植髮
如果可以嘅話不如試吓光頭
可能仲型
我寧願肌肉大光頭
乳房巴
呢個就算喺真充其量都只喺構成誘因,主因依然喺自己每日卡路量攝入大過消耗先會肥
食藥初期有諗過如果無效嘅話就去植
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞