26歲M禿開始食咗印保一年幾副作用跟進

505 回覆
73 Like 73 Dislike
進步咗,推胸加到100kg做set
發現都唔同你講啦 師兄呀 你咁有自信
其實假髮都唔洗帶啦
唔明你自己都唔好得去邊哪來的優越感
夜媽媽睇到酒肉和尚呢個term 笑撚到訓唔到
Lm
sam仔,你叫雞會唔會要求佢奶你粒肉芽
點解冇可能?
仲未有機會叫,朝早收工去建興啲雞落晒閘休息緊
我植完留得仲厚過本身天生
可能因為我本身額高,植條髮線已經比天生嘅更低
植髮咪將其他位嘅毛囊移過去,如後尾枕,但本身第5期個禿位太大嘅話根本唔夠頭髮移植,所以植完都唔夠濃密
依家佢植完都仲喺唔上唔落咁好尷尬
樓主而家仲扯唔扯到旗
我都想扯唔到,緊火到好想叫雞
我精量仲係好多 硬度都冇分別
不過搞野嗰陣平均射嘅速度快左
而且前戲嗰陣唔keep住有刺激(物理or心理also)比以前易軟左
但我都唔知係年紀定係隻藥事
唔係隻藥副作用會降低性能力咩
你甩頭髮記得唔好食藥
自己性無能就揾野賴
咁你屈機
即係隻藥副作用影響唔到你
咁有咩影響會變M禿
希望你早日甩頭髮
食左一年幾 頭髮明顯甩少左厚左
但性慾下降左 難扯左 精量少左
有冇手足有食開咩supplement可以幫手補又有提升返到?
例如瑪卡/B雜
唔通真係指住佢,師兄你帶假髮咁樣
預防脫髮應該從生活習慣同保健開始,除左因禿頂基因外,夜訓通頂煙酒都係成因,外國建議初期脫會提議食鋅、鐵、維他命B/D/E等保健品開始,試用防脫洗髮產品,嚴重先叫人植髮食藥,但亞洲地區就喜歡一開波就食藥,仲要係以口相傳,“感覺”自己甩頭髮就自行配藥食。

我唔係話隻藥無用,如果無用就一早收左皮,而係佢有一定副作用,有得選擇唔應該作為首選,而且真係要用藥都應該先睇醫生做足檢查,再考慮有無其實替代方案,講真廿幾三十係雄激素/荷尔蒙高峰期,如果依個時期用藥長遠係不可逆,當然你可能話頭髮重要,幾十年後到時再算。

所以我想講係大家食藥前,應該先諗平日生活習慣有無捱夜爆肝煙酒,飲食是否正常健康,一路有無相關習慣導致脫髮,唔係一味聽人講自己分析完去食,保康絲同成日聽人討暗瘡用異維A酸一樣,食之前應該先檢查肝功能再考慮實際劑量。
藥廠會建議病人扑嘢要帶套,但係其實唔係咁緊要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞