千祈唔好再幫襯無良 samsung

228 回覆
98 Like 215 Dislike
你又話加咗20-30蚊?
鳩噏師
我講緊個期佢維修個價錢表本來固定係1xxx,我日日睇佢價錢表有日突然加價加左20-30蚊呀傻鳩

啱啱上網搵返張舊圖,有人po過個陣Shamesung官方維修價錢表,原來係加左50蚊,個期好多綠Mon case,仲加左50蚊,真係識做生意啦
咪就係照佢個維修價目表換,冇記錯好似係接近2000蚊左右,實際唔記得了。

前言不對後語
同玲奈個傻鳩一齊互含啦
我有講過話"我"換咩? 我只係講緊 你去換Mon係照佢Samsung個維修價錢表換呀,你中文都唔識睇?
有人同你互含喇
idog鳩噏師
兜唔切喇
返鄉下耕田啦
Samsung多人用嘅係中階
(莫講話A系,就算S23 S24都平過iPhone,)
如果market share係計revenue
咁計unit咪更多?

數都唔識計呀?
支持樓主踩/屈多d三叔
唔係蘋果就黎會無人買
係咪無論咩問題,只要去官方整,都會洗資料?

你講2個方法都要洗資料,有無辦法可以救番data?
唔易壞既普通機 已經係咁中伏
而家仲要買極易壞 每年折舊4成幾既摺機
班友真係錢多
有空閒錢 攞黎買5090 Vision 有用/好玩N倍啦
咁佢要落力啲,有睇尋晚發佈會iphone 16都無乜大突破,重要嘅ai功能出年先有,真喺換機都唔喺依個時候
華為都好過佢啦
sony都係,幾年前買左sony機,用2年update新firmware就成日過熱重啟,最尾開唔到機,送去sony店舖整話要換過個主板,data無晒,果陣唔知係soc虛焊有得留低data,2年相同重要嘢無晒,跟住換咗華為機都係一樣,d手機商真係扑街,明明手機用得好好,係要update firmware整到你部機用唔到,逼你換機
屌你老母紅色大字就啱撚曬架啦咩 三星出綠線係柒 但起碼有畫面睇到嘢 操作到呀

屌你老母閪 舊機唔講啦 近近地iphone 13pro 同pro max咁撚多人無跌過無撞過 唔係人為失誤下無預警地白芒變撚埋磚 拎去原廠收你成兩三千焗你換mon 呢啲就唔係撚狗? 又唔見你出聲?
答我啦垃圾ifandog
多謝關心 我無話佢綠線無問題 係9up 可能只係個別case? 上面條友講到又成日壞又盛 我只係想講我由s2年代 前前後後用過5部三星電話 講撚宜加手上部s10已經第6年 全部都係用到自己厭/貪新鮮先轉機 加埋身邊起碼20 30幾部三星a系s系新舊電話 都無人有呢個問題喎 係咪我同身邊啲人太幸運
冇俾,嬲得濟轉會sony xperia 1 ii,2020用到宜家
玲奈個傻閪一早認咗
仲有另一個喺網上搵圖spin嚟spin去唔肯答
如果你換Xperia 5 II嘅話就會奶多次野
*** A系真係抵玩,仲要幾耐用,玩幾年仲行得走得
屌! 原來你睇唔 L 明架.... 早知畫公仔真係要畫出腸...
笑緊你班傻9呀, 人地講 *** 出事, 就淨係識講自己部機冇事
全世界就得你一個!? 你自己無事就代表問題唔存在
人地LIST 左出事 D LINK 比你睇, 又當睇唔到....邊個SPIN 緊就心照啦...
屌! 驚你唔明, 講緊你呀!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞